![]() |
Hamachi - Problem
ovako, imam problem sa hamachijem. Imam Windows Xp sp3 i kad krenem instalirati hamachi pojavi se error. Tocnije instalacija stane kad dodje do Installing Network Drivers. Molim vas da mi pomognete jer je HITNO :fala:
Evo screena: http://img404.imageshack.us/img404/783/errorwvw.jpg |
si probal neku drugu verziju?ili je baš potrebna ta koju imaš?
|
Citiraj:
|
Mozda ima veze s mreznom,lupi reinstal drivera!
|
ne znam stvarno, evo nedavno sam dobio Max TV i novi router (Siemens Gigaset SX763 WLAN dsl) i od tad ne radi, a i Windowse sam reinstalirao.... mozda je zbog routera??
|
Ima li koga da pomogne?? stvarno mi je hitno, a ne znam kako da rjesim to... =(((
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto, obrisao sam folder "hamachi" i sa CCleanerom sve ocistio i nista, opet na istome stane instalacija... uzeo stariju verziju i nista... ne znam stvarno sta da radim...
Jel ima kakva alternativa za hamachi?? nesto slicno njemu.. ako ima, dali se ja mogu spojiti u igru sa frendovima koji igraju preko hamachija.. Isprika zbog duplog postanja! |
probaj reinstalirati windovse natrag i stavi staru verziju hamacija i onda ce ti se updejtat i bit ce taj noviji,kod mene je upalilo!
|
Evo odlucio sam reinstalirati windowse jer mi se hamachi popeo navrh glave. I sad krenem opet instalirati hamachi i sve potpuno isto kako sam u prvom postu napisao...
Ljudi Pomozite!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |