![]() |
Napajanje
Jel' mozete preporucit neko jeftinije(koje mi nece raznijet plocu) napajanje od 350W+, ono oko 150ak Kn, ak nist drugo bar za privremeno.
Hvala! |
Najjeftinije preporučljivo 350+ je Chieftec 360W, ali ono koštapreko 300 kuna.
Uzmi neko 300W napajanje tipa Chieftec ili AOpen i budi miran (ta koštaju nešto malo više od 200 kuna). Ako baš mora biti do 150 kuna, onda uzmi Codegen 300W, najbolji je među low-endom. A od MS, JNC-a, Maxpowera ili Everpowera bježi. |
Hvala e al di da nadjem Codgen(ATX2?) probal sam "guglat" opce nema rezultata na hrv!
|
(Yoda voice) Use the www.nabava.net , Luke! :D
Evo, da ti još olakšam http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= Iako kažem, nemoj doći "Sky mi je rekao da uzmem Codegena" ako ti napajanje spali komp. Codegen je jednostavno tek malo bolji od zadnjeg smeća poput MS-a ili Maxpowera i nema veze sa poštenim napajanjem. |
Re: Napajanje
Citiraj:
|
NE uzimaj Codegen 300W!!! Meni je spalilo grafičku čim sam ubacio Maxtora (prije toga bio Seagate 10GB), tj. držalo je nekih 10 dana.
Ako si u škripcu s novcima, čuo sam da je dobro Codegen 350W, a ne znam da je netko imao problema i sa Codegenom 400W. Samo ne Ewerpower!!!:smoke: |
Hmm, Gabre mi kaže da je Codegen 400W po railovima slabiji od 300W. Sad, s oba je bio relativno zadovoljan, nije bilo skurenih komponenti.
Ma zemi Chiefa ili AOpena 300W ili ovaj Bubbin Enlight 250W i mirna Bosna! Ne isplati se štedjeti na napajanjima :beer: |
Chieftec 360W,Aopen/Forton 350W. Levicom,350W
|
Ako imas srece, mozes naci i nekog polovnog 300W Enermaxa za 200kn koji ce ti 100% sve to terati bez beda.
|
Citiraj:
|
ja imam max power 400w i imam 5900xt gs i kad igram igrice samo mi restarta komp, jel mi to može spalit grafičku?
jel bi mi bilo dost za tu grafu da uzmem chifteca od 300w? |
Heh, biga-je postupio sam impulzivno i uzeo nekakav Eurocase 350W, zasad - drzi vodu(voltaze stabilne ko kamen bar po biosu), bar do slijedece place;)
|
kad smo vec na ovoj temi:)
daj mi reci gdje mogu piknut ocz ili ultra-x napajanje...?!?! ono prek 400w:D tnx |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29. |