![]() |
Komp se gasi samo u jednoj igri
Evo imam jedan stvarno zanimljiv problem. Naime, komp se gasi samo dok se igra Empire Total War. :D
Probao sam druge igre (COD4 24/7, Stalker, HOMMV..) vrtio sam 3Dčmarkove, FurMark, Prime, Orthos, memtest.. Sve OK. Reklo bi se "rock Solid". :D Posumnjao sam i na Windoze, maknuo XP, stavio Vistu Ultimate i opet isto (igram Total War i komp se ugasi nakon otprilike 2h igranja..) Evo sad računalo radi već 3 dana (torrenti) i igram ponekad COD4 - nikakvih problema. Probat ću kasnije opet Total War al kladim se da će se opet ugasit.. Što da radim? Help. :D Citiraj:
|
Pa očito je verzija igrice koju imaš u :banana:, probaj skinut neki patch za nju ili nabavi drugu verziju.
|
Citiraj:
Čudno mi je to da se komp samo ugasi.. Ono - puf i ugašen. :D |
Jesi škicnuo u Event Viewer nakon tog misterioznog gašenja? :fiju:
|
Citiraj:
Zapravo, već znam. Ništa neobično.. Čak nema ni BSOD-a, niti se komp reboota.. Jednostavno se ugasi. :) |
Probaj GTA4 meni gasi moj stroj redovito, al od utorka neće više HX1000W dolazi.
Mali OT :lol2: |
Ma lol i 450W ti je prevec...
|
Citiraj:
Da se vratimo na temu - odustao sam od rješavanja ovog problema.. Izgleda da neka komponenta ne voli taj Empire, nema veze - ima i drugih igara. Waarhammer 40k: Dawn of War 2 radi savršeno! :D:D OT: stvarno me ugodno iznenadio ovaj single core 3000+. Prožvakao je sve što sam mu dosad bacio... Bit će mi ga žao idući tjedan zamjeniti sa X2. :) Citiraj:
|
Citiraj:
Za svega 1047kn đabe :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |