![]() |
AN7 novi bios - 18
Evo link
1. Updated CPU micro code. 2. Enhanced memory compatibility. 3. Calibrated CPU frequency. 4. BIOS compile date: 11/23/2004 |
jesi ga isproba?
|
Evo Enduracell je napravio modanu (DE8) verziju.. Idem je sad testirati
AN7 DE8 @Toma - provao sam abitovu verziju, ali i dalje ne ide preko 225 MHz. Sad cu stavit modani bios.. S njim ide preko 250 MHz s 1T :D |
Ništa od ABITA što se tiče FSB. SJebali su još tamo negdje na drugom izdanju BIOSA kontrloer od SATA pa su krpali ali je FSB otišao u krc pa od tada ništa.
Enduracell i ostali radi kombinaciju službenih ABIT-ovih i DFI čni mi se...i to šljaka ko ludo. |
meni nikako nije jasno zasto mi fsb nece iznad 220MHz-a
procesor je mobile 2500+ (mnozitelj drzim na 11.5) memorija corsair 400MHz-a cl2 ploca je kineskinja ma koliko struje dava svim komponentama, ma koliko lose latencije stavija - nece buni me malo ona CPU Interface opcija ukoliko je iskljucim i saveam settingse moran napravit clear cmos-a sa ovim najnovijim de8 biosom ni na 220 nece da stabilno radi takodjer mi s njim nikako nije tija bootat s asinkrono postavljenom memorijom i fsb-om vratija sam 17de8 bios pa cu sutra vidit oce li snjim asinkrono |
@ bude:
do koliko si ti uspija natirat fsb i skojim latencijama? |
Citiraj:
http://fly.srk.fer.hr/~bude/250fsb.jpg |
Čekaj, s kojom to memorijom?
|
Citiraj:
:beer: |
Aha, mislio sam da si govorio o verziji 18 BIOSa, već si mi je vratio kada je izašla 18ica, pa mi je bilo malo čudno s kojom si to memorijom uspio otići na 250 na tim latencijama.
:beer: |
Meni je max sa 2500MHz-a kakvih 225 FSB, DC i sve điđe uključene...
Išlo bi to i više da smanjim takt proca, samo ne vidim u čemu je onda poanta:( Mo-žda bi išlo više sa L12 modom. |
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=13244
Imaš ovdje što je Isus radio sa tom memom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |