![]() |
matična
jel mi itko može preporučiti dobru ploču za s.478 do 600 kn
|
asus bilo koja sa bilo kojeg cjenika
neces pozalit |
ja iman asus p4s-333-m ,ali triba mi neka s ddr400 i agp 8x:)
|
možda ovo: mbo abit is7-e, i865pe, ddr, zvuk, s-ata, s. 478 = 625kn @Links
|
Citiraj:
Imam tu plocu i odlicna je. Clocka kao mutava, brza i stabilna. Mane: glasan NB cooler, te nema raid i firewire (kome trebaju). |
Citiraj:
Napravio sam vise strojeva na njoj, savrseno je stabilna, laka za instalirati, niti s jedno problema. AGP 8x, 3x PCI, LAN o/b, sound o/b, VGA o/b (Radeon 9200SE), FSB 400/533/800, DDR400... Odlicno radi i sa o/b grafikom, i sa dodatnom AGP 8x grafikom. |
Možda P4P800
|
Probaj naći asus p4s8x-x, z-a-k-o-n. Ili bilo koji noviji asus...
|
Ja bi uzeo Abit IS7-e.
@Newboy - radije bi bježao od SiS-ovog čipseta. Imao jednom i više vjerojatno nikad. |
samo ASUS, sve ostalo pusti.
ja imam P4P8X-SE, imo sam i P4PE i na nju ide sve i clocka se i nemaš frke, samo gledaj ASUS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidio sam i review i specifikacije, nema ništa, ni voltaža ni dizanje fsb-a niti išta sa memorijom. Šteta.........treba mi jeftina dual channel ploča koja će tjerati celića na 3600mhz sa nekih 1.5-1.6V! Ajd nabaci neku ako znaš......glupo mi je davati za stari socket 1000kn.......može i onaj sis chipset.....kažu ljudi da je sis ok, no kakva je via?
|
Citiraj:
|
Kakve su epox-ove ploče
|
Citiraj:
|
Šta mislite o ovoj ploči:ASUS P4P800-X. Isplati li se dati 750kn.
|
Citiraj:
To je zadnja revizija legendarne P4P800. U mom stroju radi revizija 1.03, a slozio sam i dosta strojeva baziranih na reviziji 2.00, ploce su jednostavno fenomenalne. Sto god da sam stavio na njih, sve je fenomenalno radilo (osim Kingmax memorije koja se ionako tukla sa svim zivim). |
Ja si planiram piknut P4P800-se i uzeo bi 2*256 Kingmax 466 HC. Sad me malo strah da li ce radit na maticnoj. Koji bi ram jos dosao u obzir osim kingmaxa.
BTW Meni se cini ova p4p800-se bolja od p4p800-x, a razlika je 50 kunica. |
BTW
Meni se cini ova p4p800-se bolja od p4p800-x, a razlika je 50 kunica. jedina razlika je što se ima pci slot više. pošto meni ne treba puno pci slotova uzet ćux verziju |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |