![]() |
gigabyte ili asus
koju mi grafičku preporučujete,gigabyte 9550 128 bitnu ili asus 9550ge?
imam epox mat. sa nvidija 2 čipsetom i sempron 2400+ proc. |
gigabyte
ima li razlike u cijeni? |
oko 80 kn je asus skuplja.
|
cuo sam da ova asusova moze raditi 450/550(GPU,MEM) bez po frke, moram priznat i da je 9550 bar moja gigabytova isto tako, mrvicu jaca al nisam jos nista ni improviziro ni modo.
Za gigabyte ti mogu reci da ima mozda jednu od najsrotnijih memorija a to je HYNIX, mislim najlosiji hynixov model da me nebi krivo shvatio a za ovu ne znam sta ima , i jos ako uzmes 3 godine garancije za asus, dodjes u u tesku nedoumicu :D Stari moj sta god uzmes za pol godine si smola i sve ispocetka :grrr: Ako imas para uzmi GIGABYTE 9550 XT, po meni NAJBOLJA!!!!!!!! kartica u svijetu za omjer cijene i ono sto nudi, vjeruj mi |
9550XT? :D
|
Brijem da misli na GeCube 9550 EXTREME to je fakat momentalno najbolja cijena/performanse kartica na nasem trzistu.
|
Hi, da GeCube sam mislio,kako sam pisao o ovoj onda mi je ostala u glavi :beer:
Pozdrav |
Citiraj:
1. Gygabyte ima najbolju hynix memoriju od svih ostalih 9550 kartica osim gecube a to je 4 ns. 2. Ja imam na svojoj conect3d jos losiju HYNIX memoriju a to je 5ns a overklokao sam je cak na 270MHZ ,naravno kad sam stavio drugi bios. |
A koja je cijena 9550 XT i gdje ju ima za kupit???
|
Ja imam asus 9550 gamer edition i ona ima 5ns hynix memoriju. Otkad sam je kupio od TbreadB nisam je ni modao ni OC-ao jer nemam vremena. Nemogu sad naci na link ali neki likovi su je digli na 400/500. :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36. |