![]() |
USB MUT 8 GB
Dobio sam na poklon ovaj mem. stick, ali mi ne odgovara zbog toga sto ima neki program na njemu te kada ga se ubaci u komp ne otvori stick odma nego ga prvo prepozna kao drive (E), te se potom doda USB disk (G)
I upravo zbog toga ga ne mogu koristiti u autu ili na tv-u. Jel se moze to nekako srediti, flashati ga ili slicno nesto jer ovako mi je skroz bezpotreban :chears: |
Ako ti treba takva konfiguracija sticka, napravi backup pomoću Acronis True Imagea, a onda ga formatiraj HP USB Disk Storage Format Toolom.
|
Citiraj:
:chears: |
ajd javi ako ti proradi u autu, imam isti problem....samo sto mi stick nije sad kod mene....
|
nije pomoglo sa formatiranjem... posto se moze samo dio formatirati, a onaj drugi dio je write protected... i sad nenzam ni sam sta sam radio s onim programom ugl sad mi pokazuje da imam 70mb i nemogu otvorit taj program od usba uopce...
|
ja sam svoj usb uspio formatirat ( buduci da je mp3 player) kada sam windowse stavljao.. i snimam winse i reko wtf je ovih tu 250mb prostora, tuup format, da pripoji,kada sam vidio da nije pripojio memoriji hdd-a onda sam skuzio da je mp3..
al vise program na njemu ne postoji i sada je usb memorija :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
prepozna dio koji mogu formatirati (ali ne i obrisati particiju), a drugi dio prepozna kao recimo cd-dvd uređaj... |
Probaj kako je Nikola rekao,bootat Win CD pa formatirati s njim.
|
Citiraj:
izludit cu... sad ga ni za sto nemogu koristit, posto mi stane samo 77mb...:fuming::fuming::fuming: |
Jesi li probao nekim alatima za particioniranje na Hiren's Boot CD-u? Probaj formatirati i pomoću PeToUSB-a...
|
Citiraj:
Jel moguce da se firmware drugi stavi ili slicno nes samo da proradi stick?!? |
probaj sa linuxovim fdiskom. ako sa njim ne prodje, nece sa nicim drugim proci!
|
Neće nikako proći,jerbo ga čak i BIOS skuži kao CD File system i kao takav je označen kao read only i moš ga fućkat. :)
Imam isti takav. Hiti to jeftino metalno smeće kroz prozor. |
Citiraj:
tako da mi je to sad stick od 74 mb :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |