![]() |
ATI Radeon X1600XT problem
evo izgleda da me izdaje moja grafa, nisam nista cacko po njoj, jedino sam igrao COD4 na velikoj rezoluciji ali temp nisu prelazile cca 55 C i onda je pocelo kao da nesto nije uredu s driverima pa se pocelo restartat u CCC pa onda se pojavi plavi ekran sa ovom porukom: link, jer netko ima kakvu ideju sto bi moglo bit sa grafom?
|
Citiraj:
|
a da, nisam napisao mjenjao sam drivere valjda pet puta aj nije se nista promjenilo
nije do paste sad sam skinio hladnjak i sve je u redu, da probam ponovo flashat bios na grafu? |
Citiraj:
|
probat cu pa cemo vidjet
|
Je li jos pod garancijom? Ako je sta se imas zafrkavati, nosi grafu nazad u trgovinu i vjerojatno dobijes bolju :-)
|
da bar je, ne bi se zafrkavao, idem probat stavit ponovo novi bios!
|
Ugh, good luck my son :goood:
|
danas stavio grafu u komp, nece uopce butat nista, digo sam ruke od nje, uzimam drugu grafu!
|
polakse malo....da hard mozda ne krepava???
|
hard radi u redu, radi mi komp sasvim ok sa ovom starudijom PCI od 1 mb memorije
|
instaliraj prastare drivere kao npr 7.10 ili slicno...mom burazu grafa nece raditi na najnovijim driverima,nego samo na starim.neznam ni ja zasto.
|
Novi driver za ati x1600XT?
Može li se ikako instalirati novi driver 9.6 na ovu karticu?
Trenutno imam Windows 7 x64 RC i koristim 9.2 driver za x64 vistu. Glupo mi je što više ne izlaze novi driveri... Kada mene kartica još uvijek dobro služi.. Pa ono... Može li se ikako postaviti driver... Možda urediti inf fajl od drivera ili tako nesto. . |
ne znam za uređivanje inf fijla ali driveri poslije 9.2 ne podrzavaju ati x1600xt
|
|
Citiraj:
Ali imaju neki bug. Stekam mi Catalyst Control Center i nemam u njemu Display manager. Sa 9.2 mi je sve ok.. (recimo) Može li se možda zamjeniti stare fajlove od drivera.... A da instalacija, inf i sve ostane isto? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:04. |