![]() |
Wire trick - jel' tko probal?
Dakle cuo sam za taj wire trick koji navodno (stotine svedocanstava) otkljucava mnozitelj Thorobred i Barton procesora, e al' sad neki kazu da taj "trik" vise ne sljaka(na novije procesore) pa me zanima jel tko probal na nekom novijem(po tjednu proizvodnje) procesoru jer moj(2400+) je 11 tjedan 2004.
|
A kako to radi?
|
Pa stavis u Socket il oko pinova mali komad zice i sam ga ustekas.
Ne oko svih pinova, navodno samo oko 2 |
Vidio sam to na intelu. No na koja 2 pina i koliko je to sigurno? Ima li neka stranica na kojoj su stavljene slike ili objašnjenja. Malo sam tražio, no ima samo na forumima rekla-kazala. Sumnjam, jedino što mogu dobiti je izgoreni procesor, a ne otključani.
|
Svi socket A procesori (osim mobilaca) su zaključani tamo negdje od sredine 2003. i koliko ja znam još nitko nije pronašao način da zaobiđe tzv. SuperLock , makar su bile neke kemije da pretvoriš procesor u mobile pa onda softverski mijenjaš množitelj ali to nije vrijedno spomena jer nForce ne podržava PowerNow!
|
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html
nisam odgovoran u slucaju dima i vatre :smoke: |
Probao sam sve sa 0401 i sa 0433 i nije uspjelo.Probao sam mod u mobile pa ovo pa ono i nista....
|
Probao sam ovaj pinmod sa ocinside za manji mnozitelj i za pretvaranje u mobile verziju ,ali ne radi.
|
kako se moze obicni barton promjeniti u mobilni?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja probo sve moguće wire trikove, ništa ne pali. I to samprobao svaki po 3-4 puta.:fuming:
|
Čime se vi opterečujete. Da ta fora radi već bi se naveliko znalo o tome na netu (Tom's Hardware i sl.). Čisto gubljenje vremena i živaca.
|
Citiraj:
|
aurelli navodno drzi bartona na 2.4 zahvaljujuci tom modu.
|
Ja sam drzao Xp2200+ na 2400MHz(1,75v) bez ikakvog moda :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |