![]() |
KINGMAX-OVE memorije
da li je kupnja Kingmax-ovih memorija kao dobitak na lutriji(neki čipovi valjaju a neki ne).Ja imam kingmaxa 2x256 PC4000 500Mhz Harcore i OK su a čuo sam neke da su za KURAC:confused:
|
da kingmax je lutrija :D mozda puknes ok sereiju mozda ne...
|
da to sam cuo...makar se meni nikad to nije desilo...:beer:
zato cu si ja piknut lijepo ocz-a;)naravno najboljega i deri decko hehe:burn: |
Ja nisam imao nikakvih problema. Imao sam prvo na drugom kompu 256Mb Kingmax 266MHz ,pa 2x256Mb 333Mhz i jucer kupio za ovaj komp Kingmax 512MB 500Mhz Hard-core i upario je s 256Mb 333Mhz Brand name sve super radi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam za Ve-Mil da ako memorija neće dostići deklarirane taktove mijenjaju za drugi modul, pa tako može u nedogled.
|
Citiraj:
|
Odi lijepo u dućan i nek ti zamijene to jer je očito neispravna
|
Ja imam 2x 512 tinybga gold 433 i na 400 radi cak na 2,2,2,5.Jes da trebaju 3.0v ali ipak rade. Ko ne vjeruje evo slike. iyvrtio sam prime ali samo pola sata pa sam morao iskljucit jer sam imao posla....
|
meni je 333 komotno radila preko 400 ...pa moraju ti zamjeniti
napravi MEMTEST..i vidi hocel raditi? ak ne radi ...zamjeni seri..lazi...reci da neradi niakoooo |
Ma ne mora ništa lagati,ona MORA raditi na 433.A dizao si latencije,voltažu i to?
|
Mislite da ce mi htjet vratit? Memorija je kupljena u HgS**tu prije skoro 6 mjeseci (5 i pol)...
:( Nista, otici cu sutra-preksutra, pa vam javim sta sam napravio... |
Dođi tamo, zabi sjekiru u pult i ljuto reci da ne radi nikak i da oćeš novu.
|
Ako memorija nece raditi na 433 moraju ti ju zamjeniti i ne mogu ti brijati da ti je glup razlog. Memorija jednostavno ne radi na brzinama za koje je deklarirana i gotovo.
Druga bi stvar bila da ti nece raditi 2-2-2-5 na 400 jer vjeujem da za to nije ni deklarirana, ali na 433 ona mora raditi... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12. |