![]() |
Besplatna TechNet pretplata
http://arstechnica.com/microsoft/new...=microblogging
Naravno da je za US, UK ili Canadu ali na adresu tako i tako ništa ne šalju pa možete staviti bilo koju valjanu adresu. Meni je prošlo... I ne samo meni... ;) Otišao sam na US link... Za one koji ne znaju, TechNet pretplata pruža pristup Downloadu svih MS proizvoda osim igara i razvojnih alata (za to je MSDN) te korištenje istih u evaluacijske svrhe (dakle, ne u produkciji) ili kod kuće bez ikakvih ograničenja (osim naravno ovog kojeg sam spomenuo). Tako između ostalog na TechNetu možete dobiti key za sve verzije Viste od Home Basic do Ultimate verzije. I to ne samo jedan key... ;) Inače pretplata košta nešto više od $300. :chears: |
Ne vrijedi vise.
|
ne vrijedi vise, javlja da ovaj xxx key nije kao valjan il sta vec
Jel se smije loginat sa svojim win live id? Ja sam sa njime pa me izbacilo na stranicu: Authenticate a subscription: Enter in the new information below to associate a subscription to a passport. First Name: Last Name: Email Address: Benefit Access Number: I tu sam unjel svoje podatke i dalje me nije pustilo |
Citiraj:
|
Da, točno, nije bilo za sve. Ali to se nije znalo kada su objavili link. Svima su accounti deaktivirani a keyevi stavljeni na crnu listu.
Međutim, čini se da su neki u UK dobili svoje acc natrag... Još nije gotovo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |