![]() |
Kako je to moguće?
imam amd athlon 2600+ 512ddr geforce 5600 fx i ima u 3d marku samo 366 bodova ZZZZZZAAAAŠŠŠTTTTTTTTOOOOOOOO?
|
Re: Kako je to moguće?
Citiraj:
ja sa tri puta sporijom konfom dobim ti put više od tebe=)) točnije: 1184 |
Re: Kako je to moguće?
Citiraj:
Ako je 3d mark5 onda se slažem da ti je zbog grafičke!!!! |
....ma, što se tiče 3D markova tu najviše utječe grafićka kartica, pogotovo kod najnovijeg 3DMarka2005 koji se jedva vrti na mom kompu, a ne vjerujem da je to zbog brzine procesora ili memorije, jer su oni dobrano overclokirani (pise u sigu)...
...najviše razlike u bodovima kada sam testirao svoj komp sam dobio overclokiranjema grafičke, a ne procesora i memorije... |
U kojem marku??? za 2001 je malo ali ima i 2003 i 2005?"!?!?
Ja na Asus g-force mx440 imam u 2001se nes6to preko 5 tisuca |
Ja ovaj novi 3D(smeće)Mark ne bi ni pokretao s mojom grafuljom jer bi mi je bilo žao da se mući. Osjećajan sam tip. :rolleyes: :D
|
Mene ubije u pojam kad mi u 01 trza onaj test high poligon count -8 lights:rambo: :burn: :mad:
|
....ah, ti 3D Mark testovi služe samo da se oni sa skuuuupim grafičim karticama hvale.......:rambo: :cool:
|
slažen se sa tebon air_mik
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ahhh, kolko god grafa bila dobra,vrijeme ju je pregazilo.
Al u biti znaš kaj, fakat me boli kaj nemrem pokrenut 3dmark jer mi sve nove igre rade kak spada, na ne prevelkim detaljima, al meni dovoljno. |
Citiraj:
Slažem se s tobom. Najviše mrzin kad mi neko dođe pa kaže: ajme nemogu igrat tu i tu igru na full detaljima. Pa koga briga, Ja cijenin igru kao igru, a ne njenu grafiku. A cijenin i tvoj stav. NIJE SVE U GRAFICI!!!!!!!!!!! Živia! |
Pogledaj da li ti je directx instaliran + da li se ventilator vrti na grafi.
Mom cimeru (ima 9600PRO) se nije vent vrtio i imao je 600 bodova u 3dMark05 |
Citiraj:
|
Moje je mišljenje da gledate krivo jer ako vam je cilj imat brdo 3DMarka onda ste završili u beskonačnoj petlji jer svaki mjesec dolazi nekaj novo zbog ćega će score bit još veći.
Ja igram ama baš sve nove igre bez trzanja u rezi na kojoj igra pristojno izgleda, a da mi se ne vuče ko krepana mačka i ne treba mi niš bolje. I da se razumijemo, ne bi se bunio da imam jaču grafulju, al mislim da još nije potrebno. |
Citiraj:
I jasm sam zadovoljan sa svojom kartušom :p :D :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:30. |