![]() |
Vista x64 + Audigy SE,da li če raditi?
Zanima me da li ta zvučna kartica radi u Visti x64?Znači da se instaliraju driveri i da sve radi kako treba?A ne kao s ovom Live-com što imam,stavim modane drivere(jer nema službenih za Vistu),pa ima zvuk u Win a nema u igrama ili je u igrama distorziran zvuk.
I da li je ova kartica iz Diskonta24 ista kao ova u Linksu?Razlika je 100kn.. http://www.nabava.net/trazilica.php?...gy+SE&x=8&y=12 |
meni sve dobro radi s modanim driverima...normalne nisam nit pokušaval staviti :D
|
Imaš x64 Vistu?Znači sve je normalno u igrama i u Winampu,ne treba prvo 100 stvari namjestiti da sve radi kako treba?
|
pri instalaciji drivera sam nastimal u onom nekom creative centru neke sitnice i zaboravil na poštimavanja
edit: pogle u moj komp pa reci dal imam 32 il 64 bit :lol2: |
Ok,to na početku je normalno al s ovim modanim glupostima sam sad poludio,1001 namještanje,strašno.
Pa u tvom kompu piše samo Vista.Imaš x64 proc ali nisam vidovit da znam koju verziju Viste si stavio ;) Što kažeš na one cijene,jel to ista zvučna?Nema onih fora da je ustvari neki slabiji model il tako nešto? |
mislil sam da pogledas pod ram ;)
ja ništa posebno nisam trebal namještavat osim to u softveru zvučne imam isto audigy SE & vista 64bit (idem sad malo popravit moj komp :D) audigy SE ima drivere za vistu (origigi & modane) ;) ti modani su samo da se "dobije" xfi xtreme music iz audigy se http://img.w3dizajn.net/images/zvuuukmec_thumb.jpg ovako mi win prepoznaje zvucni ;) |
Aha,ma preletio sam ram,navikao sam da večini piše 2+2 ili 4gb.
Ok,hvala na odgovorima. |
e, jos jedna stvar...jedino kad me zejebava je dok ocu pokrenuti 3dmark06
neradi jer fali neki openAL, al nigdje drugdje nemam problema s tim...budem probal uskoro s normalnim driverima pa mozda proradi :) |
Uf.3dčmarkove sam prestao vrtiti daaavno ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:03. |