![]() |
(riješeno) Problem s montažom 9800GTX+
Kupio ovu grafu, stavio u komp od strica radilo vrhunski, odigrao NBA 2K9, sjajno, i sad oču stavit u svoj komp, ja imam drugačije napajanje, on ima uglavnom neki Corsair, ja imam Chiefteka 450w, i stavih grafu u PCIE utor, i onda ne znam što trebam dalje, DUAL SLOT je, znači uštekam ona 2x 6 pinska konektora u grafu, i iz druge strane su još 2x 4 pinski konektori, i neznam kamo da zaštekam nje.
http://img14.imageshack.us/img14/9713/dsc01327swt.jpg P.S ovo šta držim u ruci neznam kamo da uštekam, a ovaj 6 pinski s desne strane na grafi ide od napajanja do grafe (njega sam imo na HD3850) dakle, a ovaj što držim u ruci neznam kamo da stavim, njega sam dobio s grafom. |
|
O.o
Pa to spajaš na molexe od napajanja U ruci držiš 2xmolex to 6pin |
probaj ako mozes ne na isti rail... mislim, dovoljno je to napajanje jako ali cisto eto
|
Ustekaj naponski kabel od floppy-a u to. Ak neide slucajno javi :lol2:
|
Citiraj:
btw. jel to sigurno točno? da mi ne izgori nešt, :D |
nece ti nista izgoriti, namijenjeno je da bude tako
|
evo javljam se s kompa, stavio kako je pinkskin reko i sad šljaka ;) hvala, imaš pivu
EDIT: imam neki osjećaj kao da mi se komp "mući" u igrama sve 5, ali sad kad surfam mi sporije ide, ili sam to umislio.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
U pravilu bi trebalo biti 2 razlicita raila. Pogledaj s GPU-Z i ukljuci opciju: continue refresh while gpu-z is in background, zaigraj nesto, pa vidi na koliko ti rade taktovi.
@Milentije Ma nesto krivo radis, probaj na silu! |
Citiraj:
|
Citiraj:
rastavio, sastavio itd, sve do prije recimo faksa, sam iz dosade rastavljao i sastavljao kompove. U osnovnoj skoli od petog razreda sastavljao kompove frendovima, tko je kupovao, tipa amd k6-2 500, voodoo3 2000 itd itd. ako se dobro sjecam oznaka :D Ma garant ide, nekaj krivo radite... probajte direkt zice spojiti na nju :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |