![]() |
(riješeno) ATI Radeon HD 4870GS - blinka ekran
Radi se o Gainward 4870 Golden Sample
ujutro kad palim komp ekran blinka frekvencijom recimo dva puta u sekund, pa malo brze , pa malo sporije... nakon cca 30tak sec prestane Takodjer i ako je upaljen malo duze (sat, dva) blank screensaver, kad dodjem na komp, odnosno kada se pojavi slika isto tako treperi 30tak sekundi ima netko ideju ? -driveri nisu jer isto to radi i kad se pali racunalo ? -kako graficka ima 2 BIOSA, probao sam i prebaciti na onom malom DIP switchu BIOS - ista stvar -izvadio sam karticu, ocistio, vratio - ista prica napajanje je modularno CORSAIR HX620 maticna Gigabyte MA790FX-DS5 |
Hmmmmmmmmmm, a kakav ti je monitor, možda je do njega? Na to nisi pomislil, možda oteže papke ili otraga nije dobro spojeno, tj nije nešto sjelo! Ispuši malo pa uštekaj kak spada!
|
Nemojmo odmah otpisati monitor, probaj promijeniti kabel od monitora, može biti da je on dao svoje... :kafa:
|
mislim da je ipak do monitora...
zgasio sam screen saver da se ne pali, i ugasio LCD. Nakon pol sata upalim monitor i blinka :P Yessss, mozda nemaju tog na lageru pa nadoplatim za vecega :P Jel moguce to u Vemilu ? zna netko ? ili ako recimo da ga imaju na lageru ali necu taj pa nadoplatim za nesto vece ? |
Mslim da dobiješ neki drugi po cijeni koja ti je na računu a sad, možda i dobiješ veći pošto su cijene lcd-a u padu u zadnje vrijeme. Škicni na račun pa usporedi s modelima koje imaju na lageru...:kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |