![]() |
Problem sa USB stickom
zdravo
imam problem sa usb stickom!! kad ga ukljucim u bilo koji slot on ga instalira i javlja mi da je sprerman za uporabu, ali ga u stvari nigdje ne otvori. U donjem desnom uglu imam slicicu "safely remove hardware" i to je sve od moga sticka. HVALA |
rikavela
|
ma nije rikavela na drugim racunarima radi savrseno ali kod mene nece
|
Probaj nešto iskopati u hardware manageru... Ubadaš stalno u isti usb ili si ih sve isprobao? :kafa:
|
ziher ti se kolje sa nekim druigm device-om, odi u my computer/manage/disk management i vidi koje slovo ima dodjeljeno, npr F disk
|
u sve sam probao ubosti ali ni jedan nece
Tastatura, mis, kamera i jojstic rade ali stick nece ne vidi ga ni u disk managementu |
napravi unistall usb kontroler na device manageru i trebao bi ponovno pokrenuti instalacija usb kontrolera.
|
Formatiraj ga na nekom drugom kompu pa probaj onda...FAT32 format. Meni se jednom kod frenda dogodilo da nije prepoznalo stick jer smo ga formatirali u NTFS format.
|
formatirao sam ga ali opet nece
Pokusao sam ukljuciti i mobitel preko usb-a kao mass storage device,ali nece ni to do prije par dana mi je to sve uredno sljakalo. ne znam vise sta da radim????? |
Uzrok može biti i nedovoljan napon na USB utoru (5V). Napajanje može vremenom i oslabiti i onda ti komponente krenu štekati.
Da li si probao sa nekim drugim stickovima? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |