![]() |
(riješeno) Problem kod isključivanja
Pozdrav...!
Neznam dal sam stavio u dobar dio foruma, ali vjerojatno bude ok... Imam problem, nadam se da budemo uspjeli rjesiti... Slozio sam komp prije nekoliko dana... Instalacija Windowsa, drivera prosla ok.. Sve radi super, al kad ugasim komp onda se javlja neki cudan zvuk (vjerojatno HDD???) koju potraje 2-3 sec.. Kad sljedici put upalim opet sve radi ok... Samo je problem s tim zvukom koji se javlja nakon gašenja kompa... HDD je izvadjen iz prethodnoga kompa, nikad nije bilo problema s njim... Pomoccccc???? |
Imam istu matičnu kao i ti, pa i isto napajanje i hdd do nedavno i meni se isto kod gašenja čuje kratak beep (valjda si na na to mislio), mislim da nije ništa zabrinjavajuće, to je neki normalni zvuk koji matična pušta kod gašenja :kafa:
|
Nije beeep... Nek neki cudan zvuk koji se cuje 2-3 sec bas kad se ugasi komp... Imam bas osjecaj da se to bas cuje iz HDD...
Kad ugasim komp na silu, zadrzim tipkicu na kucistu.... Ugasi se normalno, ne cuje se nista... |
A niš, testiraj hard onda pa da možeš mirno spavati... Kakav je to zvuk? Opiši malo...
|
Stavil sam drugi HDD i instaliral Windowse XP... Disk radi ok, a kod gasenja kompa sve je normalno... Ne cuje se vise nikakav beeepppp...
|
Testiraj hard sinko i ako je koji bad sector nazad s njim pod garanciju :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |