![]() |
Local Area Connection
neznam dal sam stavio u dobro podrucje, ako nisam se ispricavam... dakle
imam problem pod network conections mi nema local area conection, pokusao sam i instalirat nove windowse, al je isto i dalje... mislio sam da bi na maticnoj mozda izgorjela mrezna, pa sam kupio lan karticu, stavio je u komp, al ni tamo ne zeli kad idem inst. pod add device, dolazi mi do nekog errora., pokusao sam i u devices uninstal, pa ponovo instal al mi dolazi do istog.. jel mozda zna neko u cem bi bio problem ? |
a jesi možda sa prčkao po servisima?
run/services.msc |
Jesi instalirao drivere, koji ti točno error baci??
|
Citiraj:
nisam nista prckao.... al.. kod nas je bilo nevrijeme, i udario grom u blizini... i rekao brat da se komp malo kao izgubio... i onda ga je ugasio... i sad sve radi normalno, samo local area connection nema :S |
mozda je na drugoj strani kabla problem ili čak u kablu...probaj stavit neki linux LiveCD pa vidi ;)
|
Citiraj:
nije... imam vise kablova, ... al unatoc tome... isto kabel koji na mom kompu ne radi, ovdje radi |
Pa el ti blicaju lampice kad uštekaš kabal?
|
Citiraj:
samo zeleno svjetli, ne bipka |
Citiraj:
|
Citiraj:
kad instaliram network adapter, pise ovako this device cannot fin enough free resourses that it can use ( code 12 ) if you want to use this device , you will need to disable one of the other devices on this sistem... btw, nasnimao sam nove windowse |
To mi zvuči nevjerojatno…Ali kad pročitam
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |