PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   R 96oo = 245 Kn ??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14720)

FERRYS 26.11.2004. 16:49

R 96oo = 245 Kn ???

zna li itko o cemu je rijec??
mds katalog

CatKiller 26.11.2004. 17:27

O cijeni srezanoj na 50% :D

MRKONJA 27.11.2004. 01:08

To je vrloooo vjerojatno SE

vudu2 27.11.2004. 01:47

nemoj iz mds-a kupovati ništa ee
neznam lika u Sisku kojeg nisu zajebali
meni sve crklo što sam od njih kupio, cdrw, mp3 discman, matična, procesor, jedino hard još kako tako, od frendice monitor, od drugog frenda pola kompa, od trečeg isto nekakav pekać
ne priznaju ti garanciju ako sami ne ugrade i ako skineš naljepnicu
obično ako nešto ima godinu dana garancije oni ti daju 6 mjeseci!
Tamo ni prazan cd nebi kupio
da ne govorim da neznaju prodavaći ništa
ma bjež od toga
čim im vidiš izlog samo trči bez obzira i javimi ako si vidio išta što nije SE manli 5600 ili slično

miato 27.11.2004. 19:45

Citiraj:

Originally posted by vudu2

ja sam kupio 10kom onih gigamaste dvd-r ova. Bili su svojedobno najjeftiniji u ZGu, pa reko da vidimo i to cudo.
uglavnom, zaprzis dvd, par puta ga izvadis iz kutijice, stavis u citac... i nakon par takvih procedura pocinje se gornji sloj guliti :D

vudu2 28.11.2004. 01:26

Citiraj:

Originally posted by miato
ja sam kupio 10kom onih gigamaste dvd-r ova. Bili su svojedobno najjeftiniji u ZGu, pa reko da vidimo i to cudo.
uglavnom, zaprzis dvd, par puta ga izvadis iz kutijice, stavis u citac... i nakon par takvih procedura pocinje se gornji sloj guliti :D

Citiraj:

čim im vidiš izlog samo trči bez obzira

miato 28.11.2004. 08:01

Citiraj:

čim im vidiš izlog samo trči bez obzira
ma ne trcim, radje otidjem na tramvaj ;)

kian 28.11.2004. 20:36

Ma bjezite od MDS-a, jedino kaj se tamo isplatilo uzimati su bili acerovi mediji.

Roller 28.11.2004. 22:56

Citiraj:

nemoj iz mds-a kupovati ništa ee
neznam lika u Sisku kojeg nisu zajebali
meni sve crklo što sam od njih kupio, cdrw, mp3 discman, matična, procesor, jedino hard još kako tako, od frendice monitor, od drugog frenda pola kompa, od trečeg isto nekakav pekać
ne priznaju ti garanciju ako sami ne ugrade i ako skineš naljepnicu
obično ako nešto ima godinu dana garancije oni ti daju 6 mjeseci!
da ne govorim da neznaju prodavaći ništa
ma bjež od toga
čim im vidiš izlog samo trči bez obzira i javimi ako si vidio išta što nije SE manli 5600 ili slično

LOL, baš sam se nasmijao ovoj izjavi:)
Nego, neki dan slažem jednoj curi komp i uzmem neku gigabyte ploču i ne paše hladnjak koji sam uzeo...i mislim si, ajd, idem potražit hladnjak (u kućnom izdanju=pidžama+gornji dio iste:D) i odem u mds da se ne sramotim po centru, donesem ploču da budem siguran da paše hladnjak, uđem unutra, kad ono female, 20ak godina, uske hlačice i majčica, odmah sam se vidio kako ona sikće a ja mijaučem ko mačke u veljači....grrr...mijauuuu
uglavno, suzdržim ja svoje hormone i lijepo zamolim da mi da...(neki hladnjak za tu ploču), i ona fino uzme ploču i ide isprobavat hladnjake...i nakon trećeg je već toliko razvalila kondenzatore oko socketa da je svaki pasao:confused: , aj dobro, daj sad taj koji paše velim ja...uglavnom, ako si stvarno otupio, nemoj tamo kupovat, sigurno će te zahebat...

miato 29.11.2004. 22:09

Citiraj:

Originally posted by Roller
...i nakon trećeg je već toliko razvalila kondenzatore oko socketa da je svaki pasao:confused: ,
pa vidis da cura nema iskustva. trebo si joj pokazat kako se to radi, mislim, isprobava hladnjake :beer:

Darth Revan 29.11.2004. 22:49

Citiraj:

female, 20ak godina, uske hlačice i majčica, ona sikće a ja mijaučem, toliko razvalila kondenzatore oko socketa, stvarno otupio
čovječe daj se malo obuzdaj!!:D :D

ali stvarno MDS je takva katastrofa od firme!!

vudu2 29.11.2004. 23:05

Citiraj:

Originally posted by Roller
kad ono female, 20ak godina, uske hlačice i majčica, odmah sam se vidio kako ona sikće a ja mijaučem ko mačke u veljači..
Jel to u Sisku možda da ja i frend dođemo ju daviti sa pitanjima na koja ona nezna odgovore? :D

FERRYS 30.11.2004. 11:39

ma dobro mi je poznata situacija s mds-om. u rijeci radi isto hrpa morona prosjecne starosti 17g i dvojica dedeka kojima nabi dopustio da ni gume za auto prodaju. frend uzeo konp kod njih u roku god dana riklo 512 rama grafa maticna napajanje i zvucna. nakraju skuzili da napajanje przi sve po redu.
nego ako je to cista verzija 9600 i ak ima godinu garancije za 245kn ja mislim da se isplati uzet.

Darth Revan 30.11.2004. 12:12

Ja ti dođem u MDS u Ri naravno pred neku godinu dana i pitam da li imaju onaj LG 17" LCD oni kažu ne samo 15 i 19. JA: a oćete dobit onaj 17" model ? ON: ne ne nećemo imat nikad 17" LCD !!! ovo ide pod provale informatičkih dućana ali nema veze!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50.