![]() |
Koja 9800 SE?
Prika u nedostatku love želi kupiti 9800 SE pa je kloknit u PRO. Dajte savjet koju i di kupiti. Zahvaljujem!
|
Ne može je kloknut u PRO nego modati.
Potraži na forumu,imaš negdje istu temu,tamo piše koja se može modati u PRO,mislim da su to one sa L položajem memorije. |
Mora imati 256 bit memorijski kontroler te dodatni molex (sappire 9800SE to nema)
256 bit možeš prepoznati po L shaped memoriji. Mislim da jedina takva kod nas je club3d 9800SE |
I Powecolor. 256 bita :D :beer:
|
Ima i Sapphireova 256 bitna 9800 SE ja je imam i radi odlicno na XT frekvama (i vise)
|
I Hercova takodjer!
|
Citiraj:
Zahvaljujem na savjetima svima!!! |
Sve ove grafe se mogu modat a i nemoraju. na ovom forumu vec je bilo puno rasprava o tome koja se moze modat a koja ne. Za sapphira postoje priče da se u tvornici sjebu neki od pipeova tako da od modanja nista, a opet neka ekipa naleti na seriju koja se bez frke moda. :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Ja sam 3 sjebo i reklamirao dok nisam dobio pravu :P
|
256 bita
obavezno mora biti 256 bitna memorija jer inače ne valja.JEDNOSTAVNO JE PRESPORA
|
Ako nije 256bitna onda ju ne možeš niti modat
|
Citiraj:
:beer: |
ma mmax je poceo gubit postove :D heheh
|
Citiraj:
|
Citiraj:
......Da bi u njoj sudjelovali dovoljno je imati preko 25 poruka na našem forumu i barem jednom biti aktivan :D na forumu u periodu trajanja nagradne igre. zar onda nije dovoljan samo jedan post tijekom tog perioda?:confused: :confused: |
Ali frajer oš nema 25 postova
|
i opet niste nista rekli!
pa gdje ste kupili 9800se koja se moze modat? i koliko dodje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš kupit bilo koju k9800SE. Glavno da ima L-shaped memoriju i 256bit sabirnicu. Moja je bila Club3D i radila je |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |