![]() |
Koji Windows instalirati
Kupio sam novi hard disk i pošto namjeravam instalirati nove windowse zanima me koje da instaliram,XP,Vistu ili Windows7.
Komp mi večinom služi za igranje. Konfa je navedena pod "Moj Komp". |
Citiraj:
nove ili imaš i neki ultra stari naslov bez kojeg nemožeš,a neradi na novim win. ak su nove u pitanju moja preporuka win7 x64 7100 aka rc |
Večinom igram nove igre.
|
Dupli post.
|
pa ako se ne mozes odluciti naparvi dula boot tako da imas dva windosa na kompu i malo ovaj malo onaj........
|
Stavi vistu x86 i win 7 u dual boot. Rade odlicno imam ja
|
Za igre je još uvijek najbolji xp. Razlike između dx9 i 10 su zanemarive (osim performansi) a vecina novijih igra niti ne koristi dx10.
|
ma najbolje xp imat ko primarni os, stavit win7 ko sekundarni da imaš podršku za dx10, i konačno preć na win7 kao primarni kad izađe komercijalna verzija
|
Windows Vista x64 SP1 je to što tražiš.
Ne možete koristiti OS koji je u nekoj razvojnoj verziji za svakodnevne rabote. Kad-tad će vam se pojavit nešto što ne radi. |
Da ne otvaram novu temu ovdje ću upitati. :D
Trebam instalirati OS na jedno staro računalo sa ECS P6SET-ML matičnom (s370). E sad, ta ploča ima drivere za Win XP za sve osim integrirane grafike. :fuming: Za integrirku imam drivere za Windows 9x, Windows NT series, Windows 2000. Koji od tih da instaliram? Namjena: internet (ako pronađem drivere za modem), word, malo mp3-ca, i pokoja "jaaako" stara igra (:D). Koje Windoze su najbolje od tih navedenih? (mislio sam instalirat Win 98 jer samo sa njim imam iskustva) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |