![]() |
Jedan komp, a 3 OS-a
Na komu imam Win XP + SP3 na kojemu igram i Vistu 64bit + SP1.
Kako je izasao novi Ubuntu, skinio sam 64bit verziju i htio bi je instalirat. U kompu imam 2 hdd-a + 1 vanjski. Win i Vista su mi instalirani na jednome....a na drugome hdd-u nemam nista posebno vec mi sluzi za torrent. E sada...kako na to sve instalirati jos i Ubuntu i gdje, te na koji hdd? |
Ja bi napravio mjesta na prvom hardu. Ako su ti tamo vec OS-evi, onda tamo i Ubuntu uguraj. Torrente ostavi na miru :D
|
Citiraj:
No, dali cu imati kada instaliram LInux onu opciju kao sto sada imam WinXP ili Vista...a sada bi trebalo biti kod paljenja kompa WinXP, Vista ili Linux!? |
a da sve to fino digneš u vmwareu?
|
Citiraj:
Ovo ti je za početnike najbolji način instalacije Ubuntu-a, drito iz windowsa s automatskim dodavanjem u windows boot manager: http://wubi-installer.org/ |
S napomenom da sve važne podatke kopiraš na taj hdd "za torente" ili još bolje "zapeci" na CD/DVD prije nego se počneš igrati sa OS - ima.
|
Citiraj:
I virtualno ne bi bilo loše napravit slični scenarij. |
Instalirao sam dopodne Ubuntu i radi za sada ok...pitanja imam dosta, ali to vise ne spada u ovaj topic. :chears:
Inace instalacija je prosla bez problema i na pocetku me pita koji OS hocu pokrenuti......samo je dodan Ubuntu na popis. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |