![]() |
Problem sa resetiranjem i gašenjem
Ovako, neznam kuda bi stavio ovu temu, ali evo probat ćemo na HW probleme.
Ugl, jučer sam nakon dugo vremena ponovo stavio America's Army, i problem je u tome da se nakon nekog vremena (nije određeno, nekad odmah pri loadanju mape, nekad nakon 10 minuta, nekad kada krenem igrat drugu mapu...) komp resetira. E sad, to resetiranje je čudno. Nekad se reboota, a nekad se kao "zagasi" no, lampica na kučištu svijetli i komp "radi" ali se ne diže sistem, ništa. Zagrijavanje proca nije, jer je hladnjak očišćen i temp. je na cca. 50 stupnjeva. Možda napajanje? P.S. jučer sam probao sa DxDiagom odvrtit testove, i prvi put kad sam vrtio Direct3d, prilikom testiranja DX9 interfejsa, čega već, se također resetirao, dok je drugi put bilo sve ok. Konfa je: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 1023 MB RAM Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600) You Have: Radeon X1600 EDIT: evo, samo malo update. baš sam krenuo gledat south park, na njihovoj stranici, pogledao nekih 5 minuta, i opet reset. :hitthewal: |
memtest86+ preko noci je spas za tebe.
|
aj hvala. budem stavio noćas to nek' se vrti onda. :D
nego, kako se radi s njime? snimit na cd ili nešto drugo, i onda pokrenut prije dizanja windowsa? |
Ne, traži boot verziju, stane i na floppy, alternativa Hiren's cd
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |