![]() |
W-Lan problem na HP 6820s
Naime od ujutro sestri se događa stvar da nemre na net bežićno dok ja mogu,uzmem ja lap .....mrežu vidi,piše samo lokalno(VISTA),router vidi i mogu uć u njega(!?) al na net neće. Kako tu šugavu vistu ima dosta i ne vodi brigu baš o nekim nametnicima a ni ja nemam volje.....uzmem ja lap i spicim neke zadnje winXP što nađoh na netu i mislim si da bu sad imala pošten lap...kad ono bandera....i dalje isti problem.....router vidi,na net neće....
ima li ko ikakvih prijedloga? Unaprijed hvala |
Koji router, postavke u njemu, . . .
|
ja, tj. frendica ima sličan problem, hp6735s, stvar je u tome da se lap spoji na njezinu kućnu mrežu bez problema ali isto neće na net...ima još dva računala u stanu i oni bez problema su onlajn...
donio sam lap kod sebe i naravno kod mene radi bez greške na mojoj mreži...ovi pametni iz optime su joj rekli da je to ili zbog firewalla ili antivirusnog a)firewall isključen b)nema antivirusni instaliran zasad ...? |
SI probo ručno IP adrese upisat
|
Citiraj:
no reče mi sad da su joj rekli iz optime da je hp s nekim modelima nekompatibilan s nekim ruterima što mi baš nema smisla...uglavnom, izgleda da ce joj zamijenit ruter... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |