![]() |
Problem s pržilicom
danas krenem da cu przit na DL medije, a ono ni u neru8 ni u imgburnu mi ne da brzinu preko 2.4x, obicne medije preko 8x(deklarirani 8x za DL i 16x za obicne)
przilica je pioneer dvr-111d sa zadnjim firmwareom, pata, master, udma mode 4. os vista64. radio sam sve sto se mogu sjetit (reinstall przilice, kontrolera, programa za przenje, upgrade firmwarea, prckanje po bios-u...) jednostavno cu ispizdit cekajuci 40 min za jedan medij, a zadnji put kad sam koristio prije par mjeseci sve je normalno radilo :fuming: upomoc! hvala unaprijed! |
Probaj jos koji program, npr. Ashampoo Burning Studio 8, ako je ista stvar onda je moguce da je problem u diskovima, neki mediji se razlicito ponasaju na razlicitim przilicama, bez obzira na deklariranu brzinu.
Probaj druge medije, npr. verbatim, ako vec nisi. |
evo isprobao sam i ashampoo, ista stvar.
probao sam i s cd medijima druge marke, njih ne da preko 32x makar je przilica deklarirana na 40x. zatim sam probao przit cd na staroj LG cd przilici, tu sve stima i daje deklariranu brzinu. totalno sam bez ideja, itko? :( |
Probaj przu na drugom kompu... Ak ne, moze biti da je przilica ostarila... I pokvarila se,..
|
a ono, moguce je sve, ali ona ispravno przi i cita, samo sto ju programi detektiraju pogresno i to velim jucer primjetio prije koji tjedan, mjesec sve radilo za 5.
evo retardiranosti, everest ultimate i nero info tool. :hitthewal: http://img11.imageshack.us/img11/8466/smece1v.th.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |