![]() |
ATI Radeon HD 4890 X2
Ipak će krenuti u proizvodnju! :chears:
I to ne samo X2, nego će chipovi raditi na 1GHz :care: http://www.tomshardware.com/news/amd...hics,7531.html Citiraj:
GTX295 = 2x GTX275 HD4890 @ 1GHz > GTX275 HD4890 X2 > GTX295 HD4890 X2 = king of the hill :) |
Lijepo, samo šteta što toj priči nikad nema kraja...
|
Citiraj:
Jedino će biti jedan problem? HLADNJAK iliti COOLER! Ak stave referentni kao na hd4870x2 opet onda se stvarno svi u amd-u mogu lijepo upucat. Neka potpišu neki ugovor sa arctic coolingom i da na sve hd4890x2 ide accelero extreme ili nešto slično.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moglo bi se doći do 200kn porasta cijene, što i nije puno. Ako već imaš para za ultra high end karticu onda imaš još 200kn. |
Citiraj:
I ja tako mislim, svakako je primamljivija kartica ako neradi na 100C, po meni bi i pomoglo prodaji, jer kartuša ogromnih gabarita koja gori u kućištu, jednom i nikad više :D. |
Citiraj:
p.s. 128bit-a rula :lol2: |
I opet neće raditi kak spada jel će driveri biti katastrofa i meant to be f...... by nvidia politike.
|
ajde reci kad driveri od ATI-a nisu bili katastrofa? :D
to je vec stara cinjenica koja se vise niti netreba spominjat... |
Kaj te muči Njofra? :D Meni ATI nije zadavao nikakve probleme, osim kaj mi je u STALKER:CD falila kamuflaža i povremeno bodljikava žica :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |