![]() |
Thomson SpeedTouch LAN Problem
ovako imam veliki problem.. odjedanput mi se desilo da mi se nezeli uspostavit konekcija izmedju routera i kompa preko lana.. isao sam pod show all conections ali tamo je samo 1394 Adapter koji je stalno connected i kad iskopcam lan kabel i kad ne.. ljudi pomoc.. :/
|
Pogledaj da nisi iskljucio mreznu u device manageru.
|
u device manageru je pod Network adapters/1394 Net Adapter i to je enable i sve ok.. al nista.. :(
|
A vidi da nije iskocila iz pci utora ili imas integriranu, provjeri u biosu. A kako je do toga doslo?
|
integrirana.. sve je radilo dok nisam instalirao danas forceware.. jer je nekako nestao driver od grafulje.. i kad sam instalirao pojavio se neki error restartao se komp.. i sve ok bilo..
kad ono NEVALJA NET.. nemogu vjerovat kako se tako nes moze desit.. :S |
E pa reinstaliraj ponovo chipset (forceware) drivere pa bi trebalo biti u redu, btw trebao bi imat u device manageru stavku sa ^unknown hardware^ i zutim usklicnikom.
|
nemam zuti usklicnik! sve radi dobro osim toga.. aaa..
|
problem s wlanom
moj problem je u tome da kompjuter koji je vezan na ruter bežično uredno pokazuje da je konekcija ok,brzina ok, ali se nemože na internet. ping test pokazuje 100posto gubitak. korisim ruter tompson-speed touch i karticu wlan-ralink rt6x. dali bi pomogli novi driveri i gdje da ih skinem? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |