![]() |
zaključan množitelj na A64 3400
Neznam zasto ali izgleda da mi je zakljucan mnozitelj jer ga u biosu nemogu promijeniti, Stavljeno je sve na user define,fsb mogu micati ali mnozitelja ne. Jel zna netko kaj o ovome tko ima k8v max3?
|
na svim A64 serijama izuzev FX serije su zakljucani mnozitelji!
|
upravo mi je kolega Darth rekao obrnuto, da su na svima otkljucani,??
|
po x-ti put....A64 imaju otključan množitelj na DOLJE znači možeš koristiti sve mnočitelje od 12 naniže (npr. 10) ,ali npr. 12.5 nemožeš
FX imaju kompletno otključane množitelje |
ali ja nemogu u nijednom smijeru :D jednostavno je ta opcija sive bole, tj. nemogu uopce selectati mnozitelja u biosu
|
pa čovjek želi spustit množitelj i OC-at a ne dignut ga, ja sam mu rekao da svi imaju otključan jer imaju a na gore to je druga stvar.
|
lol, sutra cu uslikati bios foticem pa cu postati ovdje
|
Jesi uključio c&c jer koliko znam na nekim matičnim (neznam točno kojim) nemreš mjenjati ništa što se tiče oc dok ne uključiš c & c
|
Koja ploča :confused:
|
pa pise u sigu, abit mbv max3, sad cu pogledat to za c&c...
|
evo kak to izgleda
p.s. sta je c&c? :D p.p.s jel normalno da mi je ukljucen fast write za agp? |
1 privitaka
ups
|
c&q je cool @ quiet, isključi ga pa probaj!
|
samo sta je on napisao c&c a ne c&Q... :P
|
Čudno :confused:
Znam da je množitelj prema dolje otključan .... Probaj puknuti novi BIOS, pa probaj onda. |
Evo jednog članka vezanog uz postavke memorija i množitelja za A64. Doduše, odnosi se na s939 procesore.
Ukratko: (visok) množitelj je bar toliko bitan koliko i FSB ako ne i bitniji, za razliku od Athlona XP http://www.insanetek.com/index.php?page=overclocka64 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |