![]() |
Wireless čudan problem
Molim za pomoć!
Imam laptop acer aspire 5520G i u njemu neku atheros wireless karticu.Do neki dan je sve dobro radilo.Postavljeni su parametri ručno i pokaže da se spoji ali ne mogu na net.To mi radi na svakoj mreži.Što je najbolje kao što sam več napisao pokaže da se spoji i pinga uredno,ali avaj,ne idu podaci.Ima li netko ideju šta bi moglo biti? |
DNS postavke, spajaš se na tuđu mrežu pa te ne pušta na net, vrati sa Restore point xy dana nazad kad je radilo ok
|
Isprobano ali nije to.Ne pomaže.Sa kabelom se naravno spojim bez problema.DNS je isto ručno postavljen.Jel moguće da je wireless kartica crkla?
|
da je kartica crkla to ti se uopce nebi pojavilo.ispravnost kartice lako provjeris da u cmd upise ping 127.0.0.1.a sto se neta tice probaj reinstall/update drivera.mozda pomogne
|
Citiraj:
U konkretnom slućaju (bežična), provjeri da li ista "vidi" bežične mreže. Po postu se zaključuje da ih vidi ali se ne želi spojiti, također nisi naveo važan podatak koji je OS i tko "uređuje" tj. upravlja sa konekcijama (WZC ili program od kartice). Ponekad oba "poblesave" i nežele se spojit na zaštićenu mrežu iako imaju uredne postavke (tip zaštite i šifra). Probaj privremeno maknit zaštitu na AP / Routeru (što također nisi naveo) i probaj se spojit. Utvrdi točnu seriju kartice / čipa po Atheros nomenklaturi i probaj napravit update samo drivera sa ove stranice: ATHEROS Wireless LAN 2.4/5GHz WiFi drivers |
Ili odinstaliraj karticu i neka ponovo pronađe drivere postojeće. Ponekad se driveri zmrdaju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |