![]() |
Cod 2 Multiplayer problem
Kada igram cod 2 multiplayer preko bilo kojeg servera svake minute mi igra zablokira i pise
connection interupted.Spajam se preko usb wireless.Kako rjesiti ovo? |
Spoji se zicom. Preko wirelesa ces uvijek imat frke na online gejmanju. ;)
|
Citiraj:
malo detaljnije objasni... koji ti je status konekcije? |
Veza je 1 mbit.Zicno je islo odlicno.Na wirelessu mi se svake dvije minute pojavi connection interupted i igra mi zablokira ali se nastavi igrat!
|
a kakav ti je signal
|
Citiraj:
ali da, naravno da će puno glađe i bez (mogućih) problema ići sa žicom :) |
a jel ti lag-a samo u toj igri ili opcenito?mozda ti neki nepozeljni program "vuce" vezu pa ti zato lag-a
|
Izvinjavam se autoru teme sto mu upadatam, ali i ja imam slican problem.
ADSL 768/64 je veza, modem Thompson SpeedTouch 530 V5. Do prije nekih 3-4 mjeseca je sve radilo kako treba. Odjednom, iz nepoznatog razloga ping mi pocinje divljati u CoD2 i CoD4. Sve ostale igre idu kako treba, samo CoDovi imaju problema. Ping mi je konstantno preko 150 u CoD2 (nema sile da padne ispod 150, u CoD4 slicno sranje. Dok pratim desavanja na serverima preko HLSW-a ping je normalan (30-80, zavisno od servera). Cim udjem u igru (CoD2 ili CoD4) ping je preko 150 i nikako da padne na neku normalnu vrijednost. Ako je server los i svi ostali imaju pingove recimo 400 meni je obavezno preko 550. PB je zadnji i up-to-date, ima li neko rjesenje za ovu glupost? U tih 3-4 mjeseca su bile dvije fresh reinstalacije windowsa i svega sto ide uz njih. Nista od softverskog paketa sto sam koristio ranije nije mjenjano, dakle sve je isto kao i dok je to radilo kako treba. Hardver isto nije mjenjan na ovom kompu. |
sve san pokusava.signal je 100%
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Evo sada sam probao CoD2 nakon dosta vremena i radi kako treba.... |
Citiraj:
http://www.katsbits.com/htm/articles...k_settings.htm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |