PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Zaštita za tipkovnice protiv prašine (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144203)

Doink the Clown 06.04.2009. 08:22

Zaštita za tipkovnice protiv prašine

Zanima me postoji li negdje po našim pc trgovinama u ponudi za kupiti nekakvo pokrivalo za tipkovnicu, nekakva zaštita protiv prašine ako ne, onda ako tko ima kakav prijedlog za izradu nečeg takvog... Hvala :chears:

Valg 06.04.2009. 08:34

Svilena marama sa motivima? Trgovina tekstila etc.

coconut 06.04.2009. 09:11

Nekad davno su sa tipkovnicama doalzili 'poklopci' od prozirne tvrde plastike baš za takvu namjenu. Znam da sam kupovao negdje (čini mi se u Eurotrade-u), pokrivala za tipkovnice koji su bili od nekakve bijele mekane plastike koja se mogla savijati i gužvati.

Visage 06.04.2009. 12:21

Citiraj:

Autor Doink The Clown (Post 1316451)
Zanima me postoji li negdje po našim pc trgovinama u ponudi za kupiti nekakvo pokrivalo za tipkovnicu, nekakva zaštita protiv prašine ako ne, onda ako tko ima kakav prijedlog za izradu nečeg takvog... Hvala :chears:

Compro-Stil ima sva moguca pokrivala. Ako si picajzla, mozes personalno donjeti tipkalicu i mogu ti napravit po mjeri ili dodati neki logo.

Pazi samo na nezgodno radno vrijeme. Neki dan sam uzimao po mjeri nekoliko pokrivaca. Ducan izgleda kao da sam usao u Pongratz (Graz) photo/comp ducane u srcu 1988. Prava retro atmosfera. Inace prvi ducan koji je jos iz vremena Moj Mikro radio prasvlake za Amiga/Atari i sve ostale srcu drage grijalice.

Valg 06.04.2009. 12:30

Malo im je stranica u banani. Ako lupiš bilo koji link na lijevoj margini, ne loada. :D

Doink the Clown 06.04.2009. 12:55

A jbg, pretpostavljam da nemaju poslovnicu u Rijeci...:stoopid:

Visage 06.04.2009. 21:14

Citiraj:

Autor Doink The Clown (Post 1316610)
A jbg, pretpostavljam da nemaju poslovnicu u Rijeci...:stoopid:

Pa kaj je problem nazvati šefa Vedrana i dogovoris da ti posalje? Taj ducan je zapravo najmanje u funkciji neke prodaje. Oni bas rade po narudjbi vecim igracima. Dosta ducana suradjuje s njima.

Šef Iskljucivo cijeni Razora i Ludviga, pa bolje ne spominji za koga navijas ;)

2 die 4 13.04.2010. 17:11

Znam stara je tema, ali otkako sam kupio Logitech Wave i s njom dobio onu tvrdu plastičnu zaštitu, a u međuvremenu sam tu tipkalicu proslijedio i kupio G19 e sada mi fali taj pokrov, pa me zanima dali je netko radio s ovim ljudima(firmom) gore navedenom i kakvih iskustava ima, vidim da se spominje i naručivanje po mjeri odnosno izljev kalupa ili tako nešto?
Ja sam tražio i one vulgaris plastične koje samo staviš preko što imaju gumu sastrane, ali nema više toga ni za lijek!

Pa ono ako netko ima kakvih saznanja, iskustava ili prijedloga nek podjeli!

SrKi 13.04.2010. 17:31

cemu komplicirati, ja drzim krpu obicnu od cedevite. pokrijem s njom tipkovnicu, kasnije je samo otresem kroz prozor ako se nakupi prasine i mirna bosna.

The Player 13.04.2010. 21:26

Ja sam naručio preko ebaya neki mini usb usisavač, čisto iz fore da vidim kako će to čistiti tipkovnicu

Visage 13.04.2010. 22:28

Citiraj:

Autor 2 die 4 (Post 1620239)
Pa ono ako netko ima kakvih saznanja, iskustava ili prijedloga nek podjeli!

Kod Vedrana u Compro-Stil-u je sve isto kako sto sam i gore opisao. Doneses mjeru ili tasturu i oni ti naprave sto zelis. Monitor, tastatura, klavijatura, ma moze i pokrov za vanjsku jedinicu od klime ako hoces. Jednom kad imaju konkretne dimenzije, svjedno im je za sto ce biti presvlaka.

2 die 4 15.04.2010. 19:25

Nazvao sam danas na broj sa stranice i javila se sekretarica, da sam dobio stan taj i taj WTF
Nema veze, imam adresu i otići ću sutra ili prekosutra do tamo i pitati osobno!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04.