![]() |
Need For Speed Most Wanted Problem!!!
ovako... instaliro sam need for speed undercover i need for speed most wanted na komp.
u need for speed undercover mi je grafika podešena ovako: resolution: 800x480 anti-aliasing: 4X texture filtering: antisotropic world detail: high shadows: off world effects: low (mogu bez problema stavit i na high ali mi ljepše sve izgleda kad je na low) car detail: high car effects: high car damage: off (pošto mi to ide na živce) smoke: off a u need for speed most wanted mi je grafika podešena ovako: resolution: 640x480 full screen anti-aliasing: max (pretpostavljam da je to na 4X pošto moja grafička ne podržava više) vsync: off world level of detail: max road reflection detail: max shadow detail: off car geometry detail: high car reflection detail: high car reflection update rate: max rain effect: off over bright: off visual tretment: low konfiguracija mog kompa je sljedeča: amd athlon 64 x2 dual core 1.9 ghz ati mobility radeon hd 3200 1.4 gb 4 gb ram ddr2 800 mhz 250 gb sata2 hdd 5400 rpm windows vista ultimate sp1 moje pitanje je: wtf? undercover mi je u biti nabrijanij i leti a u most wantedu moram sve namjestit tako kak vidite da bi mi radilo bez trzanja... u čemu je problem? na stranici http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest mi za undercover prikazuje da su mi minimalni zahtjevi zadovoljeni, zeleni progres bar mi je na otprilike 75%... a za most wanted mi na toj stranici prikazuje da su mi i minimalni i preporučeni zahtjevi zadovoljeni (zeleni progres bar mi je na 100%)!!! pomagajte! unaprijed hvala! |
...zna se blesirat, ovisi jel imas dobru... hm... exe verziju igrice i koji service pack.
inace, resetiraj postavke na one preset "preporucene" koje ti prog izbaci, pa probaj ponovo dizati dio po dio, probnu quick race, pa ponovo. Kakve su ti to spec od graficke??? 1,4gb rama? To je shareana na laptopu? Ako je, smiri strasti i stavi na primjerenijih 512mb. mozda i to blesira. |
jes, to je na laptopu... našo sam u čem je problem... naime, most wanted ne voli dual core, tako da kad startam igru moram otič u task manager i na speed.exe isključit CPU 1... jednostavno nemogu vjerovat da je u tom bio problem... sad sve ide ko po loju... i btw instaliro sam si AMD dual-core optimizer 1.1.4 i sad mi most wanted leti (doduše sve sam detalje uključio ili ih pojačo do kraja, a rezolucija mi je 800x600, pošto mi je procesor x2 na 1.9 ghz, tak da kad isključim jedan procesor ne dobijem baš previše...) ugl. sve sad šljaka kako treba, ja zadovoljan. ipak hvala na pomoči. pozz.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |