![]() |
ADSL problem
Dakle nakon nekog vremena mi pukne veza,nema određeno vrijeme,nekad nakon sata nekad nakon 10 min.Ne pojavljuje se onaj prozor da ponovno zove iako je namješten da se ponovno spoji.Provjerio sam da li su kablovi dobro utaknuti,opcije za prekidanje veze(ono ako je neaktivo),jedino još da drivere od modema reinstaliram ili ponovno napravim vezu.Da li je netko imao taj problem i imate li kakvih prijedloga kako to riješiti?
P.S. To se počelo događati prije par dana ,dotada je sve super radilo.:confused: |
Taj se isti problem javlja mom frendu, takodjer prije par dana mu je pocelo; kaze da ga disconnecta svakih 15-ak min, nekad svaki sat-dva. (on zivi u centru zagreba) Ocito je problem u t-comu...:fuming:
|
Aj ih nazovi, pitaj pa postaj tu kaj oni vele...
|
Joj,bolje da je problem kod mene nego kod njih jer čekati da oni nešto naprave...:)
Nazvat ču ih sutra pa ču javiti što kažu. |
Citiraj:
|
Da! :clap:
Bit će kao da sam nazvao vicomat : lol2 : |
u varazdinu in je pa server i moj ih susjed nazove i procita poruku koju mu izbacuje a oni njemu da nije problem u njima nego da nazove - pazi sad - microsoft
treba li iti spominjat da je za par sati sve proradilo samo od sebe - znaci problem u njima |
To još jednom potvrđuje njihovu nesposobnost
|
I meni sada sve radi kako treba,popravilo se "samo".
|
Bio je kvar u Osijeku prije 2-3 dana i to u trajanju 24h i vise tako da ja uopce nisam imo mogucnost spojit se na net tak da mozes bit sretan sto ti je samo pucala na kratko veza, ali eto sad su kao sanirali i radi ko i prije.
|
prtplata s pdv-om je 190 knako to podijelimo na 30 dan to je preko 6kn dnevno
po svoj normalnoj logici oni bi od sljedece pretplate tribali odbit 6 kuna a po logici Hrvata odbit ce qrac |
...
Imao sam i ja valjda( dobivao sam poruku "network cable is unplugged") isti problem i sad mi je takoder sve normalno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |