![]() |
Flashanje biosa!!!!
Iman grafičku karticu Gainward Geforce FX5900 i tija bi zaminit bios na njoj sa bioson od FX5950 Ultra. Pročita san onaj članak u PC Ekspertu ali tija bi da mi još netko to detaljnije objasni ili da neki savjet da ne bi osta bez grafičke. ;-)
Pa svi koji nešto znate u vezi ovog pomozite mi!!!! Hvala unaprid!!! |
Ako nisi spreman da ostanes
bez graficke nemoj ni fleshat btw kolko ja znam ta se graf da fino klokat na frekve ultre i zasto bi sad nepotrebno riskiro sta je tesko u rivatuneru il vec di samo stavit onaj overclock on startup i END.:rolleyes: |
ima tu istine šta ti govoriš DoDo, ali dobia bi još bolje performanse minjanjem biosa nego samim dizanjem kloka. a i minjanje biosa ne izgleda neki problem (bar u pc ekspertovom članku). Jedini je problem šta ja nisan sam nikad minja bios pa bi tija i to napravit....
|
Mislim da mijenjanjem biosa dobijes najvise 3-4% OC-A u odnosu na clockanje samo zbog memorije i njenih postavki u biosu.
Ako te zanima tih 3-4% onda fleshaj a ako ne onda radje clockaj. Pozdrav |
Da,ali je ipak ljepse vidit kako pise 5950 umjesto 5900 ;)
|
E pa o tome ti ja pričan toxic!!!!!
Ipak je puno lipše kad piše FX5950 Ultra. ali možda ipak samo klokan memoriju, ne znam još!!! :-) Ajde nek napiše još netko nešto o samoj proceduri minjanja biosa, to mi triba!!!! |
Citiraj:
|
Ma znan ja to sve, pročita san ih milijun!!! I znan sve kako šta napravit, ali zarnema nitko ko je to napravija?????
Zanima me samo da ćujen njegovo mišljenje! Sad san diga klok na isti ka i kod fx5950 ultra, al ako je netko zaminia taj jebeni bios nek me kaže svoje mišljenje!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |