![]() |
duplicirani boot kod XP-a
pozz svima, kada mi se startaju win xp prije boota dobijem opciju odabira koje win želim podignut....oba su win xp tj prva sadasnja instalacija, a druga je stara koja je bila na D:\ disku, sada je nova na C:\....zanima me kako obrisati opcije prije bootanja tj da nema nista, da boot proces ide kao i prije, hvala
|
My Computer/Properties/Advanced/Startup and recovery/Settings/Edit
Treba izgledati ovako: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect Sve sto ti je viska brisi ili prekopiraj ovo kod sebe i save-aj. |
Ne mozes obrisati obadva, neces podici Windowse. Treba obrisati samo ovog sa D:
To ti nalazi u : ControlPanel->System->Advanced->StartUp and Recovery->Edit i onda ti se otvori bootloader Ako ne znas koji obrisati onda zovi nekog ko ti moze pomoci. Nemoj se zaletiti pa da bude ajmejoj :D @edit pretekli su me :D |
[boot loader]
timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn evo ovako je napisano, pa vjerojatno treba ovaj prvi zbrisat el?? |
Citiraj:
|
joj nisam ni vidio ovo zadnje :D LOL......hvala
|
NP :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |