![]() |
Samsung 2333SW
Dakle zanima me da li netko ima iskustva sa Samsung 2333SW monitorom? cini mi se kao super monitor.
|
meni se čini dobar za igre ali ne i super monitor..
|
A koji bi onda bio bolji monitor za kupiti da ima otprilike takve specifikacije? sta ne valja na ovom monitoru?
|
.. ne valja opcenita boljka, TN matrica.
Inace okej je za cijene po kojima se nudi po raznim akcijama u metrou i slicnima. Ako si pocetnik, svidja ti se design i namjeravas se igrati,surfati i gledati filmove i slikice, neces pozaliti. Nadam se samo da kuzis da je to 16:9 model, a ne kao uobicajeniji PC wide monitori, 16:10 - u pravilu filmovi se ti biti taman, ali nisam siguran jel sve igrice podrzavaju taj omjer, tj. nece li neke biti mrvu spljoshtene. |
pa mislim da ne bi trebale biti jer ako igra podrzava tu rezoluciju onda bi trebala biti normalna slika.
|
Eto da se i ja pridružim Ninji.. Zar nitko nema ovaj monitor pa da spomene par riječi iz osobnog iskustva? Posebno me zanima kako se ponaša u igrama (ghosting i tako to).. Za sad gledam LG W2261V-PF, 22", isto FullHD rezolucija ali ima i HDMI ulaz, i 2ms (koliko vidim ovaj je 5ms, al tko bi ih više znao kad svi varaju :D ). Osim toga, specifikacije su prilično slične.
|
Vrijedi li mjenjati godinu i pol dana star 2032BW za 2333SW? Gledajući s tehničke strane to su isti monitori: TN matrica, niš ekstra po spec. na kraju ću biti u minusu, al nema veze. Planirao sam uzeti 2333SW samo zbog prostora (u svrhu filmova, multimedije). Ako zanemarimo ekonomsku računicu, hoću li izgubiti išta zamjenom tih monitora s tehničke strane?
I BTW može netko napisati dimenzije fizički vidljive površine na 2333SW u milimetrima, ne pixelima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |