![]() |
Evil Genius
igra je genijalna....igra tko?
usput, imam mali problemcic.... dogodi se tu i tamo da me prilikom autosave-a izbaci na desktop, i to je obicno negdje duboko u igri. i onda taj zadnji autosave ne radi vec moram vracat onaj od prije 10 minuta. jel se kome dogadja isto ili...? driveri su 8.07 beta. stvar drivera? bug? nisam nasao nista na supportu od vu gamesa..... |
igram to i ja ali... nisam primjetio takvih problema za sad...
jesi potrazio patch , dali je izasao? |
Evo da dignem temu iz duboke prašine. Uvatila me malo nostalgija pa bacio na komp EG. Sada baš gledan po forumima ima nekih šuškanja da bi moga bit i EG2 :)
Eto čisto da vidin ima li još nostalgičnih :D (prebacit u igre) |
Baci neki link ako je nešto novo vezano za EG2.
Najbolja igra ikada, ne znam kako nije nikad doživila boom. Kad mi bude dosadno (često preko ljeta), znam krenut igrat nanovo. Precarska igra. |
Citiraj:
|
BUMP :D
Je li ko skuzio kako smanjit vrime treninga? Ljudi mi umiru na treningu :D http://www.pohrani.com/t/K/Oi/3zNR4T...0116042462.jpg BTW nije cheat, to je na prvoj misiji skupljeno (preko noci) |
meni je ovo jedna od najboljih igara svih vremena ponovo me uhvatila nostalgija :D
|
Citiraj:
Drugi otok, radin kombinacije neke kad uvatin vrimena. Puna stereotipa, izrugivanja i krajnosti. Obozavan je, steta sta nije dozivila veci komercijalni uspjeh. |
Bogme i ja sam ovu igrao danima! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |