![]() |
(riješeno) Nemogućnost bootanja sa CDROM-a
Naime cimer ima problem, stavio je na komp windowse, i sad mu se to nesto sve pokvarilo i sad zeli stavit ponovo gore nove, ali ima problem sto stavi dvd i stavi da mu boota sa cd-a, ali ne zeli bootat. Dodje do onog djela "press any key to boot from cd..." stisne i uđe mu u win. Probali par verzija windowsa, uvijek isto, odnosno ne boota.
Inace konfa je: E5200, ASrock P45/ICH10,2 gb ram kingmax, 640 gb samsung. Jel postoji mogucnost da mu je to zato sto su mu windowsi javili ovo: http://www.nothing2hide.net/hr/windo...vantage-18310/ Hvala |
Citiraj:
|
Ne znam zašto se to događa ali nije zbog toga na linku jer Winsi nemaju veze s bootanjem s CD-a.
Jel ste probali odspojit hard disk pa onda bootat s CD-a?Da vidite što če se onda pokazati. |
Citiraj:
Nek sve ide ispočetka,čisto |
probali smo odspojit i spojit disk, ista stvar..Budemo sad probali format C:\ u win pa javim jel cemo uspjet..
hvala i pozz EDIT: format C iz windowsa ne ide.. Sta da jos probamo? |
Citiraj:
Format iz Dos-a jedino sad možete... |
Koju tipkovnicu imate? Ako je u pitanju USB, spojite PS/2...
|
Tipkovnica je Logitech wave, wireless, mozemo probati sa jednom zicanom i spojit ju na ps2, ali kazem sve je prije radilo normalno, kod prvog instariranja windowsa...
|
U njoj je onda problem... Ja isto imam Wave i dok u BIOS-u ne uključim USB support, nigdje dalje ne radi osim u Windowsima.
|
Citiram samog sebe
Citiraj:
EDIT, nevidjeh šta je domy-os napisao,a to je naravno moguće da ne prihvaća ono "Press any key" |
Citiraj:
da, evo ad smo spojili na ps2 i sad radi sve normalno, a prvi put je on ii mao spojenu neku prastaru ps2 tipkovnicu. Domy, opet:fala: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:44. |