![]() |
Spajanje na net wireless - 3 računala
Situacija je ovakva, postoji u jednoj prostoriji 1 wlan ruter (optima-neznam koji), jedan PC je spojen preko USB wlan adaptera, drugi je laptop sa wi-fijem, a treći je od frenda koji je kuća pored i 15 metara udaljen, a spaja se sa PCI wlan karticom. Kada su PC i laptop spojeni na net, onda se frend nikako ne može spojiti. Čim laptop nije na mreži, frend se spaja bez problema. Dakle, sva 3 nikako ne mogu biti na internetu u isto vrijeme. U čem bi bio problem?
|
Citiraj:
stavi neku zastitu i dodaj u mac filter sve 3 mac adrese od tih uredaja pa vidi dal ce i dalje zajebavat |
možda te zezaju IP adrese.
|
e upravo to sto je kolega pinskin napisao,
napravi ono sto sam ti rekao + mozes im jos svakom dodat vlastitu adresu tipa 192.168.1.10, .11, .12 pa vidi kak ce se ponasat |
ja imama drugi problem.ja se spojim na tudu mrezu i pise da sam spojen i brzina mi je oko 24 kb/s ali kad podem na internet on ne otvara stranice koda nije spojen zanima me zasto nece?
|
Citiraj:
nemoze dalje zato jer covjek mozda nije podesio ruter da je u "ruter modu", mozda je isteko kabel od telefona,..... |
ma nekradem:fiju: ali mi nije jasno zasto me spoji na internet ali mi u oba slucaja nebi trebo uopce spojit
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |