![]() |
Procesor radi 100%
Radi se o intelceleron 1200mhz stariji komp,a problem je u tome da kad je sve pogašeno od programa on radi 100%,a nije problem u virusima ili trojanima.
Šta još može uzrokovati takve stvari. Da dodam gore je XP i ima 512mb mem. Još me nešto zanima,ima 512 mb mem.koliko bi trebala biti kako se zove točno ne znam,ali kad klikneš na upravitelj zadataka pa u dnu vidiš korištenje proc. i mem. 512/? |
Jesi siguran da nije virus?
Daj screenshot procesa u task manageru. |
Jel ti slucajno System Idle Process uzima procesorsko vrijeme :D
|
Svaki Celeron PIII based procesor ima problema sa WinXP, zamijeni procesor za neki pravi PIII i razliku ces vidjeti gotovo naocigled.
|
Nije moj komp nego od frenda,tak da screenshots nemam.
Nije virus scaniran je sa nod32,malwerbaytes i superantispywar. |
Told U so, PIII procesor u šljuku i laganini Format C:
|
Bili malo pojasnio kako procesor moze imati problema sa operativnim sustavom?
|
Ajde sad probaj u praksi staviti PIII i Celeron istog takta(cak Celer moze biti i veceg takta) na WinXP i onda ponovo postaviti isto pitanje. Ne znam cijelu mikroarhitekturu Intel procesora i tehnoloski proces, niti me to jebe 5%.
|
Probaj sa spyboot S&D proskenirat. Začuio bi se koliko je to dobar antispyware alat.
|
mislim da je problem radi neke tih nakaza. imao sam takav problem i tek nakon dubokog ciscenja sa svim mogucim alatima se smirilo. nesto si pobro
|
daj screenshot taskmanagera i msconfiga(startup i services)
|
Citiraj:
Na svakakvim strojevima sam isprobavao XP i na nekima radi sporije na nekima brze, ali na niti jednom zauzece procesora nije bilo 100% jer proc "ima problema".. Covjek trazi rjesenje softverskog problema a ti mu kazes da promjeni procesor... |
Sutra ću stavit sreenshot(startup),to je problem kod frenda.
Citiraj:
Ah ,moram ispravit na kompu ima 512mb mem.ali dolje u task manageru kraj proc. treba trenutna potrošnja mem. /??? a ovdje valjda max.virtualna mem.(ne neznam kako se to toćno zove).I sad me zanima koliko bi tu trebalo tu pisati(na mjestu gdje je upitnik). Ja ima 1,5gb mem. i tamo stoji trenutna potošnja mem. 378MB / 2156MB |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |