![]() |
NecroVision
Evo neke nove bolesnoće od igre :)
Po trailerima mi se čini kao mješavina Wolfensteina i C.B. Jerichoa ==>http://www.youtube.com/watch?v=7qKZLn2kUrk ==>http://www.youtube.com/watch?v=qT6Y8...eature=related U procesu je nabavke, ujutro će mi biti na vratima HDD-a :) Meni izgleda OK akcija |
He He, aveti prošlosti. Al izgleda dobro, ajd baš javi jel vrijedi šta igra!
|
nije baš nešto
|
taj vrag ima 6gb, baš me zanima kaj zauzima toliko:D
|
Ja igrao demo i ne sviđa mi se.. zastarjela je dosta, a previse prostora zauzima.. obrisao odma..
|
jako je dobar barem da ubijes dosadu
|
ne sviđa mi se, prije cu pokrenuti crysis na ultra maximum super high nego to na fast na mom kompu :)
mozda sam pretjerao :D |
Na trailerima izgleda obečavajuće, a zapravo je srednja žalost :(
Loše, jako loše. |
neoptimizirana je totalno,efekti su oke i grafika ali igra kao igra ne valja
|
Instalirao igru i nečini se loše za ubiti vrijeme, čak mi se i sviđa i podsječa na Painkiller-a koji je bio super.
Nastavit ču sa igranjem do kraja naravno ako negdje nezapnem:D pa po***im i napravim deinstal:D Edit: Hebiga zapeo sam molim pomoć:došao do nekog Bosa nekakav oklopljeni škorpion i nemoš ga ubiti ili neznam kako ako je netko stigao do tog dijela kako je uklonio napasnika. Hvala. |
Odigrao igru do kraja i meni osobno je "good" jedino ima nivoa koje je jako teško proči pa ponekad pomaže "poneka lijepa riječ":fuming:
Sve u svemu ocjena 7/10. |
Danas sam završio igru i moram priznati da nije loša. :)
Za one sa dosta slobodnog vremena i normalnim kriterijima - preporuka. |
pa nije igra tako loša, prešao sam je isto i mogu reći da je dosta duga, u odnosu kakve igre u zadnje vrijeme dobivamo po pitanje dužine u satima
od mene 7/10:D |
Od mene 5/10. Jednostavno mi se ne sviđa... previše toga za navesti :)
|
pa ok, nisam na tu igru gledao kao na neku prekretnicu gamerske industrije, nego ovak, čisto napucavanje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:50. |