![]() |
Problem ploča
Konfiguracija je pod moj komp...sve što se dogodi je sljedeće zasvijetle ledice na ploči ventići se okrenu ni za pola kruga monitor se upali...i sve se zgasi...što me zeza?
edit komp je jutros skompletiran tek dakle nikad paljen |
Napajanje preslabo, a može biti i neko klanje na relaciji grafička kartica - matična ploča.
|
Da sad idem provjerit napajanje promjenio sam i cmos bateriju pa nije htjelo...
|
evo izvadio sam ploču...spojen je samo proc i rami i isto sranje
|
Citiraj:
|
da spojen je ali eto sad neznam jel matična riknula il je napajanje preslabo...napajanje radi na slabijoj konfi
|
Ubodi neko jače napajanje na tu konfu da budeš siguran da li je ploča ili preslabo napajanje. Meni je Codegen 400W držao konfu (po potrošnji) sličnu tvojoj: Opteron 165, 2x1Gb DDR400, DFI Infinity nF4, 3xHDD (200+250+160Gb), 2xDVD-RW, X1800XL w/Zalman VF700@5V.
|
Joj kako sam ljut ćekam proc dva mjeseca i sad se neda upalit probat ću sutra nać od nekog jače napajanje...
|
Citiraj:
Tu nebi smjelo napajanje imat veze..... |
tog se i bojim...sve sam sam slagao
|
nemora značit da si šta zezno...a može bit....nadam se da si stavio termo pastu između procesora i hladnjaka,jer ako nisi,onda si hebo ježa...
Ondak je on momentalno vrisno Recimo ja sam imo slučaj da mi je uletio nekakav šugavi trun pod prcesor,prilikom stavljanja i naravno nije htjelo radit...dva dana mi je trebalo da skužim šta je....:hitthewal: |
Ne nije to slažem kompove od kad sam bio pikavac sve tremalna i to ali brijem da je matična pošto se ista stvar kad je sve spojeno i samo kad je matična i napajanje...a dečko koji mi ju je prodao tu sa foruma još nije bio online...kak sad dokazat da sam kupio matičnu koja ne radi...
|
Citiraj:
|
Ide ona do vemila...neda se meni zaj..avat sa tim...sve moguće sam probao nema nade...
|
Citiraj:
|
Pa kaj se neznaš ti koristit opcijom moj komp?Nema sveze od burazove cure frend radi u vemilu u četvrtak dolazi nova...
mod zakleni ovu raspravu |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:15. |