![]() |
Problem s početkom bootanja Windowsa
POZZ svima!
problem je slijedeci kad stavim win cd i postavim da mi je 1 bot device cd rom windows mi ispise:bot from atapi cd rom i tu stoji,nemogu upisat nista preko tipkovnice. i tipkovnica mi nema nikakvu funkciju Molim pomoc! |
Ispuni opciju pod "moj komp" kako bi se znalo o kakvom se hardweru radi svima če biti lakše da ti pomognu.
Nitko nema "kristalnu kuglu" da zna šta posjeduješ i o kakvim se komponentama radi. I dobro došao na forum PCE:chears: |
Citiraj:
svejedno hvala na dobrodoslici |
Citiraj:
|
Citiraj:
probao sam sa 10 razni windowsa ali ni jedan ne pocinje s botanjem COMP je : Intel Celeron 2,4 MBO:P4M266A/L |
a ako nema cda u driveu? dal bios ponovo stane na cdromu?
|
Citiraj:
|
pa vjerovatno ste u biosu namjestiti da samo boota sa cdroma i niti sa jednog drugog uredaja sto bi objasnilo zasto stane na cdromu kad nema cda unutra.
A ako je wincd sheban, to bi objasnilo zasto ti se isto desi i kad je cd unutra. Probaj staviti prvi uredaj: cdrom, drugi uredaj: hard disk. Pa stavi wincd u cdrom i resetiraj. Vjerovatno ce probat cd, pa kad ne uspije preci ce na hard disk. Imas uopce kakav OS na hardu? |
Citiraj:
|
ako ga servis nije znao udesit onda ne znam...
ovo za sheban znaci da je wincd sa kojim pokusavas podignuti instalaciju pokvaren = necitljiv = zgreban... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |