![]() |
ATI Radeon HD3850 problem
ovako imam problem kupio sam novu grafičku od gainwarda u vemilu radi se o hd3850 512mb 256bit i jedno vrijeme je radila super do instalacije drivera od wlan kartice od tad kad god udem u igricu(gta4) blokira i izbaci neke artefakte u dijelovima ekrana i nakon nekog vremena otvori se onaj plavi ekran i pise mi da je kao windows morao zagasit system da ne dode do ostecenja i pise da ga je uzrokovao ati2dvag to je od grafe,medutim ja sam pobriso drivere od wlan kartice i grafe i nanovo sam stavio ati catalyst 9.1........
i opet isti problem....sad neznam sta je jel do kartice il mi je napajanje riknulo il da grafičku nosim na garanciju pomazite please :hitthewal::hitthewal: |
Probaj s nekim starijim driverima za 3850. Meni radi ok sa 8.12, a imam i TP-Linkovu wlan karticu.
|
Ako bas neide probaj reinstalirat windowse ili ih stavi na novu particiju
|
al do sad su ti driveri radili kako treba tako da neznam dal bi moglo bit do njih
|
probo sam sa driverima nije do njih opet isti problem dajte pomagajte ljudi
|
Hmmm imaš još jedne drivere...mislim sigurno zna ekipa kojui su...probaj sa omega driverima...a ovo čim počne bacat artefakte po ekranu otišla je memorija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |