![]() |
codsp.exe
Mi javi ono gore navedeno i imam prilku napraviti par klikova i povratak u win. U win mi slika bude potpuno "blijeda" (tekst ispod ikone nije citljiv) i onda restart...
Graficka je 9500 pro na omega 2590. Mijenjao sam drivere, brisao i ponovo instalirao igru, al nece pa nece... Ima li pomoci (neki konkretni link)? Unaprijed zahvalan... |
mi javi ono gore :confused: koje ...
|
Pa Codsp.exe....error
|
Kad ti to napravi??
Sta napravis?? Kaj ti pocmes od pola problema opisivati??? - pocmi od pocetka!!! |
Citiraj:
|
Pokrenem igru i nakon 1,2 ili 3 minute se slika smrzne, dobijem poruku na ekranu (zvuk u pozadini "ide dalje") o codsp.exe error-u i to je to.
Prije COD-a sam odigrao Far Cry, pa mislim da nebi trebao biti problem u pregrijavanju i sl. |
Far Cry koristi D3D
CoD je na Quake engineu i koristi OGL. Tako da je preporuka skidanje novijih drivera :smoke: |
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=13675 probaj te drivere, ovi imaju i OpenGL na umu kod razvoja za razliku od Omege ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i situacija je slijedeca: sada nakon codsp.exe greske i povratka u win ne moram raditi restart jer je slika ok, jedini bed je sto su 3D mark-i pali s 3.7 na 3.1 k. Ma nista, preskacem CoD i cekam MOHHA. Hvala svima na pomoci... |
hm ... a jel ti možda imaš Windows XP bez ikakvih service packova, dakle nemaš niti SP1 niti SP2 ili imaš SP1 ???
|
SP2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |