![]() |
Problem sa (vjerojatno) grafičkom GTS 8800 320 MB
Evo ovako...Dakle skidao sam film onda sam usao u igru(normalno) dok se skidalo(vjerojatno nije do toga al nema veze)...igrao sam Starwars battlefront2(ne sudite mi igra je dobra:fiju:)i dok sam mahao svjetlosnom sabljom sa darth vaderom pojavile su mi se ravne linje okomto od ekrana i ja pomislih vjerojatno je do igre pa cu restartirat komp i sve ce bit u redu...ali vidi vraga kad se upalio komp opet te iste linije i sad ja razmisljam da nije do monitora pa sam uzeo stari CRT da isprobam opet te iste linije i sad sam se uspanicio pa sam cak vratio vistu jer sam pomislio da je mozda koji virus(imao sam xp 32 bit professional)i opet te sablasne linje i sad ja mislim da je do grafe,ali nadam se da se varam,pa ako ko zna rjesit problem pomoc bi mi dobro dosla unaprijed hvala...:chears:
E da i komp nije onaj navedeni pod:Moj komp |
Citiraj:
http://pce.hostili.com/images/Modelsandonfigsvioru.jpg |
ah da zaboravih...
procesor intel C2D E8400 3.0 Ghz VGA Geforce GTS 8800 320 mb DDR3 MBO gigabyte P35ds3L hdd sata od 500 gb i externi od 500 gb (obadva western digital ne znam tocno koji) ram 3gb 1x3 gb 667 mhz ne znam koja marka DDR2(ne mogu trenutno pogledat) i monitor LG flatron od 19˝ ne znam jesam l šsto izostavio...:hitthewal: |
probaj s nekom drugom grafom pa vidi ponavlja li se problem
|
jel u safe modu ista stvar??
probaj reinstalirat drivere |
Citiraj:
Citiraj:
|
Brijem kada su crte i te pi..darije na ekranu da je mema otišla
|
baš taj problem imam ja. Ali nosim grafu i uzimam drugi.
Btw, to ti je vjerojatno crkla grafa. |
evo vec druga gts u nekoliko dana. to je 99.9% memorija na grafi. nazalost koliko znam nema joj spasa ako nije pod garancijom.
|
Citiraj:
|
meni je to bilo na dvije GTS-ice i sada ovoj GT.
|
Citiraj:
|
ali to se dogodilo u razdoblju od dva mjeseca. Sad ću tražiti da mi daju ATI.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:47. |