![]() |
Klok 9600 pro
Do kolko mogu max. klokati svoju GIGABYTE radeon 9600pro grafu. Na sebi ima zalmanca C seriju. Nema heatsinkove za ram. Sastrane imam blowhole na kučištu sa 120mm ventom koji puše po njoj. Koji program mi je najbolje rabiti.
Unaprijed hvala! |
koristi ati tool, neznam ti max freqs ali imas u programu da sam najde...
a sto se temp tice mislim da neces imat problema :) |
E kak ohladiti (pasivno) rame na kartici ak imam c versiju zalmana na njoj. Neda mi prevec clockat jer se hajcaju rami.
|
nisam siguran ali mislim da bi ti stali oni coolermasterovi mali jezevi. inace ja sam GPU natjero do 530mhz sa silencerom
|
Vidim ti u sigu da je clokan do jaja. Ali ti ziher imaš safirnog, a ja progleti gigabyte. Na 450 imam artefakte :rolleyes: .
|
uz zalmana imas kupit i pasivnjake za rame...al mislim da ne trebaju:D ak trebaju...brijem da ih imas u linksu i moras iz kakeljit termavodnjivim materijalom:D
puno zabave do sutra ljudi |
naravno safirni je u igri. jos samo da kupim jezeke za memoriju....
|
Citiraj:
p.s ako imate zalmana c reviziju coolermasterovi pasivni mem hladnjaci idu bez problema i hlade dobro, bas kao sto hlade moju radeonku dok sad ovo pisem:D |
Malo OT:
Koje drivere koristit za Radeon 9600 Pro, mislim s kojima najbolje radi, ajde vi koji ste sve zivo isprobali recite koji su dobri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za naći max frekve ATItool, a ak ih znaš OMEGU jer ima radlinkera. Omega su ti kompletni driveri, atitool ti je ocer.
|
Ja sam svoju BBA 9600pro nafrljio na 470/670 bez modifikacija na hladjenju, bas me zanima koliko ce ici sa silencerom i pasivcima na memoriji.
|
Pa meni sad ide na 520/730 (Cooler Master pasivci na memoriji) bez ikakih problema, a kad mi stigne silencer ici ce i vese, bar nekih 540.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49. |