![]() |
(riješeno) 8800GTS 640 MB crkla ili?
trebam savjet,imam gigabyte 8800gts 640mb i do jucer je dobro radila dok nije pocela bacat boje i artefakte po ekranu,cak i u biosu je tak,windowse sam snimio bas na novo jucer i otad ni drivere vise nemogu snimit ma nista koda je ni nema u kompu,garancija mi jos vrijedi 2 mjeseca ali mislim da nemam sve u bundle-u jel sam kupio tak tu od kolege s foruma,kupljena je u nitel-u,pa me sad zanima jel to stvar u kompu nes da tak zeza ili je fakat krepala i jel vrijedi garancija ak nemam sve u bundle-u,nije mjenjan kuler i pasta,nije bila ni overclockana nikad znaci sve kak i treba bit
konfa je ova iz profila |
ako baca šahovsku ploču artefakte otišla mema na grafi
|
Bez obzira na bundle da li imaš sve ili ne, nosi to odmah u servis da ti za vrijeme popravka u servisu ne prođe vrijeme garancije. Onda znaju zbog toga zezati i izvlačiti se.
|
da, ako baca boje i artefakte po ekranu, cak i u biosu, otisla memorija 100%. Nosi na reklamaciju
|
ekipa hvala puno na pomoci,nosim je odmah sad u nitel
|
odnio sam je,primili su je i sad moram čekat par dana rekao čovjek iz servisa da provjere nabavljaća da grafa može na reklamaciju,u svakom slućaju riješeno,hvala na pomoći,može lock
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |