![]() |
2 harda
Imam problem kad spojim dva harda u isto vrijeme, windowsi (xp) se vjecno dizu ali se nikad ne dignu do kraja, cijelo vrijeme stoji na boot screenu i ni makac. To se dogodi kada dodam IBM-a od 3.6GB, kojeg sam formatiro vec mali milijun puta ali nikako da prosljaka sa ovim mojim, skinio sam mu i aktivnu particiju ali opet nista. Oba diska su 100% ispravna jer sam ih probo svakog zasebno. Nesto mi smrdi da je problem kod boot filea, jer sam ga moro kopirat na C:\ a on inace stoji u folderu od windowsa, evo i sta pise u njemu:
[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Jel zna neko u cemu je kvaka? |
Sta niko nezna sta bi moglo bit? :confused:
|
jesi li pogleda da ti je jumper dobro namisten
|
Citiraj:
To i meni pada na pamet, danas sam imao isti problem sa toshiba dvd-romom, oba su bila na master! |
Ma ljudi moji, prepozna on oba harda cist normalno kako god stavio jumper (CS oba ili MASTER/SLAVE) i krene bootat windowse al nikako da u njih udje, sad neznam sta ga jebe, pustim ga 10 min da ulazi i nista i dalje prolazi ona crtica i to je to.
|
prva stvar, znas i sam da ce brzina oba HDD-a biti brzina sporijeg.
a drugo, mozda je blentavo ali probaj zamjeniti IDE kabel. |
da, isprobaj malo, iskljuci opticare i stavi taj drugi hdd na drugi IDE pa vidi kak ce onda dizat...
|
Probaj samo zamijenit IDE kabel pa javi!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |