![]() |
Problem Thomson ST780 WL + Canyon USB Wrlss
Pozdrav svima i molba za pomoć.
Imam problema s Thomson ST780 WL modemom i Canyon USB wireless stickom. Trebam to pospajati tako da mogu na net kad hoću (bridge mode). Računalo je stariji P4 i matična sa USB 1.1 - možda je i to bitno, OS je XP SP3, friško instaliran. Thomson je postavljen u bridge mode, USB wireless upiknut i instalirani driveri - pronašao Thomsona i spojio se. Napravio sam novu konekciju (Connect using a broadband), unio podatke.....mislim da je to sve što treba napraviti??? Problem je u tome što se spojim na net ali mi niti jednu stranicu ne može otvoriti, ili se pak ne spoji preko te ručne konekcije nego čim pokrenem Firefox. Tako je jučer "upalilo" i ostalo (sve ovo zapravo radim prijateljevim klincima) da bi danas zvali da se nikako ne mogu spojiti ( u trayu uopće nema ikonica od wirelessa). Pokrenuli nekako wrlss, pojavila se i spojila s Thomsonom, spojili se na net ali opet ništa ne može otvoriti.... Pomagajte, ljudi, k'o Boga vas molim :care: - klinci će mi mozak popit'!! :hitthewal: E, da - donosio opremu kod sebe i sve radi bez ikakvih problema - uređaji se kuže, spajanje na internet preko "ručne" konekcije, surfanje - sve 5. Pomoć, molim vas!! |
Obično je problem u usb wlan stickovima. Imao sam ogromnih problema (zamrzavanje kompa nakon 5min surfanja i sl.) sa TP-Linkovim usb wlan stickom sve dok nisam kupio pci wlan karticu (cca. 100kn). Možda je problem što njegova ploča podržava samo usb 1.1?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |